返回列表 回復 發帖
原帖由 boy321 於 2007-7-24 07:43 AM 發表。

:ono 係咪上個星期ga。。
以前映相都用日期'有紀念!做紀錄、
點不知比金師博話係隔夜旦糕,你仲衰話係米上星期的!

甘你要唔要呀?????
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 boy321 於 2007-7-24 07:47 發表。

關晒窗咪仲熱:ono
咁又唔係喎~~~
可屋裏面陰涼
關係唔比 D 熱風吹入屋
不過當然涼裏面唔會煮野食啦~~
我都冇楂車出街
費事中途死火
熱死係車度~~
原帖由 echobe 於 2007-7-24 07:47 AM 發表。

下...點解要來回兩次.....:ono
中間有三小時落場時間、可以返屋企休息下!
原帖由 lux1261 於 2007-7-24 07:49 AM 發表。

以前映相都用日期'有紀念!做紀錄、
點不知比金師博話係隔夜旦糕,你仲衰話係米上星期的!

甘你要唔要呀?????
我要啊,食得唔好晒。。。
原帖由 lux1261 於 2007-7-24 07:52 發表。

中間有三小時落場時間、可以返屋企休息下!
下....得一個鐘係屋企咋喎.....
咁好辛苦啫~~
原帖由 echobe 於 2007-7-24 07:51 AM 發表。

咁又唔係喎~~~
可屋裏面陰涼
關係唔比 D 熱風吹入屋
不過當然涼裏面唔會煮野食啦~~
我都冇楂車出街
費事中途死火
熱死係車度~~
點熱都好啦。。。
心静自然凉
原帖由 boy321 於 2007-7-24 07:54 AM 發表。

我要啊,食得唔好晒。。。
算你啦!如果唔係以後無野食!
原帖由 echobe 於 2007-7-24 07:55 AM 發表。

下....得一個鐘係屋企咋喎.....
咁好辛苦啫~~
可以整野食比我D至愛!
原帖由 lux1261 於 2007-7-24 07:59 發表。

可以整野食比我D至愛!
咁係自己 DRIVE 定坐車??
原帖由 lux1261 於 2007-7-24 07:59 AM 發表。

可以整野食比我D至愛!
细佬呢。。
原帖由 echobe 於 2007-7-24 08:02 AM 發表。

咁係自己 DRIVE 定坐車??
BUS
原帖由 boy321 於 2007-7-24 08:02 AM 發表。

细佬呢。。
當然包括大哥細路
我走喇~~
BYEBYE LU~~
""自然風光貼圖比賽""和**原创笑话比赛**
獎金和功勳都差甘遠既??????
原帖由 echobe 於 2007-7-24 08:06 AM 發表。
我走喇~~
BYEBYE LU~~
天大地大,你走去邊