返回列表 回復 發帖
原帖由 boy321 於 2007-8-7 21:06 發表。

想跳楼我地。。。。。。有位
報名就得。。
唔洗住,我係差啲,
不過仲多過你十萬。
火焰幫大家庭主路元帥。

回復第 4138 帖由 boy321 所發的帖子

还没!不过好了点点没发烧了只是伤风!!
多谢关心!!!
开心就是人生最好的幸福

回復第 4137 帖由 shiucho123180 所發的帖子

你好!
开心就是人生最好的幸福
原帖由 shiucho123180 於 2007-8-7 09:08 PM 發表。

唔洗住,我係差啲,
不過仲多過你十萬。
大家兄弟嘛。。要死一齊死,咁先够義氣
原帖由 terenceng 於 2007-8-7 09:09 PM 發表。
还没!不过好了点点没发烧了只是伤风!!
多谢关心!!!
自己人。。嘛

回復第 4144 帖由 boy321 所發的帖子

好!!!讲得好!!兄弟要死一起死!!!
开心就是人生最好的幸福

回復第 4145 帖由 boy321 所發的帖子

多谢!你的二十到时还你!!!!
开心就是人生最好的幸福
原帖由 boy321 於 2007-8-7 21:11 發表。

大家兄弟嘛。。要死一齊死,咁先够義氣
我想過了,都係唔好,唔係攪到咁點算。

未滿18歲人仕請勿點擊。
http://www.tvbnow.com/viewthread.php?tid=129741&extra=page%3D2
火焰幫大家庭主路元帥。
原帖由 boy321 於 2007-8-7 08:58 PM 發表。

我比你更惨。。
重伤

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
原帖由 shiucho123180 於 2007-8-7 09:06 PM 發表。
大家好,Becky,HK,boy少,bee~~~~~~~~~~~~~~~~。
你好啊!!shiucho

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
哇 ﹗ 好多人係度破 ﹗
迪士尼樂園歡迎你
原帖由 boy321 於 2007-8-7 21:07 發表。

be be 好掛住你呀。。
有幾掛先~~~
原帖由 shiucho123180 於 2007-8-7 09:17 PM 發表。

我想過了,都係唔好,唔係攪到咁點算。

未滿18歲人仕請勿點擊。
http://www.tvbnow.com/viewthread ... &extra=page%3D2
放心,我地就住個位黎跳就唔會咁難睇。。

不過佢都好惨。。。頭先落地

回復第 4148 帖由 shiucho123180 所發的帖子

哇!好恶心!!!
开心就是人生最好的幸福
大家千万不要做傻事啊!!如果兄弟要死一起死,那火焰帮不是要灭亡