返回列表 回復 發帖
原帖由 wwinglin 於 2007-8-9 04:02 PM 發表。

:024: 你叫我今晚點睇落去啊!!
原帖由 ed_teck 於 2007-8-9 04:05 PM 發表。

俾會員交換friendster, 俾TVBNOW 會員(大馬) 互相認識下..
有時搞下friendster 比賽, 比如邊個會員的friendster 比較靓.

其實主要原因係想透過friendster 宣傳下..
唔只friendster, QQ(大陸好hot), msn live space ...
衣...呢个提议好好哦!!我:support:

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
  兩位靓女, 小弟先行告退.. 出街也... 88
??? BeckyWoon ? 2007-8-9 04:03 PM ???
爺爺想搵番個嫲嫲
原帖由 ed_teck 於 2007-8-9 04:06 PM 發表。

阿爷,吾好甘 ,小心身体啊

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
原帖由 ed_teck 於 2007-8-9 04:08 PM 發表。
兩位靓女, 小弟先行告退.. 出街也... 88
出门小心

原帖由 wwinglin 於 2007-8-9 04:08 PM 發表。

爺爺想搵番個嫲嫲
其实系同一个国家嘛

原帖由 ed_teck 於 2007-8-9 04:06 PM 發表。

唔好意思,我打漏佐個字~~唔記得d情節先啱~~爺爺唔好閙我啦~~
死囉~~爺爺出佐街,睇唔到我認錯添
原帖由 wwinglin 於 2007-8-9 04:14 PM 發表。
爷爷有实在冲动左点既

原帖由 wwinglin 於 2007-8-9 04:14 PM 發表。
講笑的.. 已經睇完返來...

好多野我睇得到..
楼上個幾位朋友乜咁得閑。。
原帖由 boy321 於 2007-8-9 09:10 PM 發表。
楼上個幾位朋友乜咁得閑。。
你咁遲返ka:024: 收左市啦
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
  你都幾得閑啊..
原帖由 chu553358 於 2007-8-9 09:14 PM 發表。

你咁遲返ka:024: 收左市啦
你估我想既。。
今朝又訓遟左