返回列表 回復 發帖
原帖由 炎之贵公子 於 2007-8-26 12:45 AM 發表。

咪扭几啦:014:
我好鍾意睇國家地理, 而家冇得睇~~好慘:019:
原帖由 wwinglin 於 2007-8-26 12:55 AM 發表。

我好鍾意睇國家地理, 而家冇得睇~~好慘:019:
都唔知有乜好睇:onion05: 训觉仲好:sleeps:
原帖由 炎之贵公子 於 2007-8-26 12:57 AM 發表。

都唔知有乜好睇:onion05: 训觉仲好:sleeps:
:sleeps: 早頭啦~~今晚個個去街,得我係度~~我又去街~~886:onion05:

回復第 11418 帖由 wwinglin 所發的帖子

我又要去街街:onion03:
得番我一个:019:
我黎拿!:014:
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 lux1261 於 2007-8-26 03:16 AM 發表。
我黎拿!:014:
仲于有人陪啦
原帖由 炎之贵公子 於 2007-8-26 03:31 AM 發表。

仲于有人陪啦
得你一個嗎?
原帖由 lux1261 於 2007-8-26 03:35 AM 發表。

得你一個嗎?
系啊:onion03: 个个都去佐行街街:019: 系咯你刚刚行完街番黎啊
原帖由 炎之贵公子 於 2007-8-26 03:40 AM 發表。

系啊:onion03: 个个都去佐行街街:019: 系咯你刚刚行完街番黎啊
今日開左大遊樂瑞咪去行一個圈!
原帖由 lux1261 於 2007-8-26 03:44 AM 發表。

今日開左大遊樂瑞咪去行一個圈!
大游乐一定好热闹咯 有无识到一个半个靓仔啊
??? 炎之贵公子 ? 2007-8-26 03:50 AM ???
我地呢d唔係去識靚仔。
只係去散步到此一遊
原帖由 lux1261 於 2007-8-26 03:53 AM 發表。

我地呢d唔係去識靚仔。
只係去散步到此一遊
对唔住我要训了 886
原帖由 炎之贵公子 於 2007-8-26 04:00 AM 發表。

对唔住我要训了 886
:sleeps:    886    :019:
放首歌仔。。:onion14: