返回列表 回復 發帖
原帖由 chu553358 於 2007-8-30 11:49 AM 發表。

妳成日都想出國 妳話妳唔係
我系想出去见识ar ma.......:onion14:

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
新 来 报 道 的。。 哈 哈。。。 帮 主 叫 我  近 来 吹 水 喔
原帖由 BeckyWoon 於 2007-8-30 11:49 AM 發表。

系啊!!真系好想甘样对据地。。。。。
預埋我 再加多腳
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 tr13yl9m_1991 於 2007-8-30 11:51 AM 發表。
新 来 报 道 的。。 哈 哈。。。 帮 主 叫 我 近 来 吹 水 喔
你好啊!!欢迎欢迎,加入我地!!:014:

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
原帖由 chu553358 於 2007-8-30 11:51 AM 發表。

預埋我 再加多腳
有好野一定益你既。。。。。:onion14:

原帖由 BeckyWoon 於 2007-8-30 11:49 AM 發表。

工作时间4个钟姐??
係3個鍾 不過..........未遘完
17:30又要開工:019:
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 chu553358 於 2007-8-30 11:53 AM 發表。

係3個鍾 不過..........未遘完
17:30又要開工:019:
甘17:30又到几点??:onion14:

原帖由 BeckyWoon 於 2007-8-30 11:50 AM 發表。

我系想出去见识ar ma.......:onion14:
出去見識下又真係幾好既:onion05:
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 chu553358 於 2007-8-30 11:54 AM 發表。

出去見識下又真係幾好既:onion05:
系咯!!吾想做井底之蛙。。。。。:onion14:

原帖由 tr13yl9m_1991 於 2007-8-30 11:51 AM 發表。
新 来 报 道 的。。 哈 哈。。。 帮 主 叫 我 近 来 吹 水 喔
歡迎 歡迎:014:
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 BeckyWoon 於 2007-8-30 11:52 AM 發表。

有好野一定益你既。。。。。:onion14:
咁就乖啦
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 BeckyWoon 於 2007-8-30 11:53 AM 發表。

甘17:30又到几点??:onion14:
23:00:019:
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 chu553358 於 2007-8-30 11:56 AM 發表。

咁就乖啦
时间到啦!!要出去食午左。。。。。。。。。。。:onion14:

原帖由 chu553358 於 2007-8-30 11:57 AM 發表。

23:00:019:
工作时间都好短啊!!:onion14:

我走咯!!。。。。。。。。。。你早点训啦!!:sleeps: 。。。。。。。。。。。。。:onion05: 886