返回列表 回復 發帖
原帖由 wwinglin 於 2007-9-3 12:53 AM 發表。

可以打標點符號呢~~什麼開引號, 句號, 帽號呢~~我都唔知點形容好
買個keyboare罹!最方便的解決方洗!
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
??? lux1261 ? 2007-9-3 12:59 AM ???
冇得買架, 與生俱來, 只是而家唔知點解call唔到出來:019:
原帖由 lux1261 於 2007-9-3 12:59 AM 發表。

買個keyboare罹!最方便的解決方洗!
 尼個方法真係低死。
原帖由 ed_teck 於 2007-9-3 01:07 AM 發表。
http://tvbnow.com/viewthread.php?tid=139431&extra=page%3D1 點選好
:024: 我問你點打中文標點符號呀, 選乜鬼
我選自己:014:
原帖由 wwinglin 於 2007-9-3 01:04 AM 發表。

冇得買架, 與生俱來, 只是而家唔知點解call唔到出來:019:
唔知點幫你!
原帖由 lux1261 於 2007-9-3 01:15 AM 發表。

唔知點幫你!
唔緊要, 我會想辦法啦,謝謝:onion14:
原帖由 wwinglin 於 2007-9-3 01:04 AM 發表。

我突然之間諗到一個方法!
由幾時開始唔得吁?
例如係三日前、甘你試下去""控制台""回復返四日前的無式!
明唔明?
原帖由 lux1261 於 2007-9-3 01:30 AM 發表。

我突然之間諗到一個方法!
由幾時開始唔得吁?
例如係三日前、甘你試下去""控制台""回復返四日前的無式!
明唔明?
明~~只是技術上有問題 我再想想
原帖由 wwinglin 於 2007-9-3 01:37 發表。

明~~只是技術上有問題 我再想想
其實如果你用速成打字的話,      
可以試下按(Z+A-X)都會有妳想要既野。 :onion14:
火焰幫大家庭主路元帥。
原帖由 shiucho123180 於 2007-9-3 05:26 AM 發表。

其實如果你用速成打字的話,
可以試下按(Z+A-X)都會有妳想要既野。 :onion14:
JO哥哥                             
兄弟是否回來了。 :onion14: :onion14: :onion14:
火焰幫大家庭主路元帥。
原帖由 lux1261 於 2007-9-3 05:29 發表。

JO哥哥
妳好啊美小女,
真係一日美過一日啊。:014:

點解死啊?:onion31:
火焰幫大家庭主路元帥。
各位早晨:014:
原帖由 金谷秀夫 於 2007-9-3 05:40 發表。
各位早晨:014:
金師傅早晨。:014:
火焰幫大家庭主路元帥。