返回列表 回復 發帖
有人嗎
我響度:019:
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
...:onion05: 大家好:onion14:
原帖由 lux1261 於 2007-9-6 11:24 PM 發表。
我響度:019:
lux公主
??? 炎之贵公子 ? 2007-9-6 11:30 PM ???
好耐冇見啦
[quote]??? wwinglin ? 2007-9-6 11:33 PM ???
[/quote
有无挂住我先。。。
原帖由 terenceng 於 2007-9-6 09:41 PM 發表。

我怕你闻烟都闻不到
好串吁!
原帖由 金谷秀夫 於 2007-9-6 09:49 PM 發表。

唔蝦綿羊仔蝦乜野喎:014:
你想死定拿!:024:
??? 炎之贵公子 ? 2007-9-6 11:38 PM ???
有呀, 掛佐好多日啦, 你去佐邊:019:
原帖由 terenceng 於 2007-9-6 09:53 PM 發表。

你暇我的公主~~~~
佢只可以蝦我一個咋!:onion03:
返到屋企金夫人會好好一對付佢
原帖由 lux1261 於 2007-9-6 11:44 PM 發表。

好串吁!
唔怕, 佢得把口~~
??? wwinglin ? 2007-9-6 11:33 PM ???
喵喵
原帖由 boy321 於 2007-9-6 11:50 AM 發表。
你地唔好咁。。。。。。啦

自己聴歌仔:019:

sj_8I2JLl8
夜晚冇時間上來嗎:019: :onion03:
原帖由 炎之贵公子 於 2007-9-6 11:38 PM 發表。
??? wwinglin ? 2007-9-6 11:33 PM ???
[/quote
有无挂住我先。。。
好聖誕feel咼!
??? lux1261 ? 2007-9-6 11:49 PM ???
有冇見到你大佬:onion14: