返回列表 回復 發帖
原帖由 金谷秀夫 於 2007-9-7 08:22 AM 發表。

意思係有乜唸法:019:
自己諗下
原帖由 lux1261 於 2007-9-7 08:24 AM 發表。

幫主扣佢分
佢會扣番我分
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
粗魯只是我外表,其實我內心好溫柔:019:
原帖由 chu553358 於 2007-9-7 08:24 AM 發表。

打者愛也:014:
果然係個痴心漢:onion14:
原帖由 金谷秀夫 於 2007-9-7 08:20 AM 發表。

妳點知係果位老人家作
老人家既意思係~~~~~~~~~~~~~~~~~~~位高.有地位.身份高甘解

還錢
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 金谷秀夫 於 2007-9-7 08:27 AM 發表。
原帖由 金谷秀夫 於 2007-9-7 08:27 AM 發表。
有首歌岩你聽 但搵唔到:onion18:
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 lux1261 於 2007-9-7 01:28 發表。

老人家既意思係~~~~~~~~~~~~~~~~~~~位高.有地位.身份高甘解

還錢
又還錢:sleeps:
原帖由 chu553358 於 2007-9-7 08:29 AM 發表。

恰似你的溫柔
今日金師夫有問題
講野咁史文嘅
原帖由 chu553358 於 2007-9-7 01:29 發表。

趙傳...唱:onion03:
原帖由 金谷秀夫 於 2007-9-7 08:30 AM 發表。

又還錢:sleeps:
而家1300
64武術聯盟500020,150.00$3.77$4.03$18,827.35↓0.26 元↓1,300.00 元□6.45 %
原帖由 kitty50 於 2007-9-7 08:28 AM 發表。

果然係個痴心漢:onion14:
聽歌:014:
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
??? 金谷秀夫 ? 2007-9-7 08:30 AM ???
快啲還錢:onion31:
原帖由 kitty50 於 2007-9-7 01:31 發表。

今日金師夫有問題
講野咁史文嘅
斯文係話,呢個先至係真正的我:014: