返回列表 回復 發帖
原帖由 ed_teck 於 2007-9-11 01:31 AM 發表。

:019: 難怪我甘多假期, 有時 lecturer 又叫我唔洗返學.. 現在才知道原因..
爺爺咁靚仔~~因住迷死d女同學呀:onion05:
原帖由 炎之贵公子 於 2007-9-11 01:26 AM 發表。

靓仔有得放假咯
你恨唔到甘多:onion05:
比張相來看看~~看看是不是真的靚仔:onion14: :onion31:
原帖由 wwinglin 於 2007-9-11 01:44 AM 發表。

爺爺咁靚仔~~因住迷死d女同學呀:onion05:
女同學就迷唔到.. 老太婆就差d俾我嚇死...
同學仔都覺得我係壞人臉..
原帖由 wwinglin 於 2007-9-11 01:41 AM 發表。

爺爺聽日考試呀~~祝你金榜題名:onion14: :onion05: :014:
尼個學期都唔指望好成績.. 順順利利過關就好了..
:onion05: 路过
开心就是人生最好的幸福
原帖由 ed_teck 於 2007-9-11 01:47 AM 發表。

女同學就迷唔到.. 老太婆就差d俾我嚇死...
同學仔都覺得我係壞人臉..
壞人面~~唔多覺呀~~老太婆就梗係比你嚇死啦~~咁靚仔:014:
原帖由 ed_teck 於 2007-9-11 01:48 AM 發表。

尼個學期都唔指望好成績.. 順順利利過關就好了..
:024: 都叫你唔好成日掛住賭波啦~~ 你咁叻~~無問題既~~:014:
原帖由 terenceng 於 2007-9-11 01:49 AM 發表。
:onion05: 路过
好細佬~~好趕呀~~:onion14:
对唔住对唔住 我休息10分钟先:019: 一阵先黎吹过
原帖由 wwinglin 於 2007-9-11 01:50 AM 發表。

壞人面~~唔多覺呀~~老太婆就梗係比你嚇死啦~~咁靚仔:014:
... 真係悉tam 阿爺...
原帖由 wwinglin 於 2007-9-11 01:52 AM 發表。

:024: 都叫你唔好成日掛住賭波啦~~ 你咁叻~~無問題既~~:014:
賭波, 唔係啊.. 我都唔賭的..
踢波, 睇波就有.. 聽日的考試壓力比較細, 下星期係重頭戲..
原帖由 ed_teck 於 2007-9-11 01:55 AM 發表。

... 真係悉tam 阿爺...
呀爺係我米飯班主嗎
原帖由 ed_teck 於 2007-9-11 02:00 AM 發表。

賭波, 唔係啊.. 我都唔賭的..
踢波, 睇波就有.. 聽日的考試壓力比較細, 下星期係重頭戲..
咁你準備好了嗎:onion14:
原帖由 wwinglin 於 2007-9-11 02:02 AM 發表。

咁你準備好了嗎:onion14:
輕鬆下, 等腦refresh 下..
原帖由 ed_teck 於 2007-9-11 02:05 AM 發表。

輕鬆下, 等腦refresh 下..
應該既~~休息~~讀書~~再休息~~:onion14:
我都想放假