返回列表 回復 發帖
原帖由 bourget 於 2007-9-11 11:26 AM 發表
hello !! I'm here too !!:014:
妳又係:024:
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 bourget 於 2007-9-11 11:26 AM 發表
hello !! I'm here too !!:014:
juju :014:
原帖由 chu553358 於 2007-9-11 11:28 AM 發表

係呀:019: 又唔見人:024:
仲未咁快走。。:onion14:
岩岩大火左
juju n woofy
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 boy321 於 2007-9-11 11:28 AM 發表

我返左大馬已經好少上黎
你以後都响大馬住??
多d上黎同我地講野!!!!

原帖由 boy321 於 2007-9-11 11:30 AM 發表

仲未咁快走。。:onion14:
咁我10分鐘後走:onion05:
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 woofy 於 2007-9-11 11:31 AM 發表

你以後都响大馬住??
多d上黎同我地講野!!!!
妳都係呀
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 chu553358 於 2007-9-11 11:32 AM 發表

妳都係呀
You have so many people in your clan to talk to here!!
The stock market is open again.

好日唔上黎,一上黎就中毒:024:
咁多位。。。走先
原帖由 woofy 於 2007-9-11 11:34 AM 發表

You have so many people in your clan to talk to here!!
The stock market is open again.
但係仲差妳2個:019:
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 boy321 於 2007-9-11 11:38 AM 發表
好日唔上黎,一上黎就中毒:024:
咁多位。。。走先
慢慢整攞播 886 我都要:sleeps:
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
Goodnight 幫主 and boy boy! :onion03:

every one, good afternoon.

新人黎报到!
  大家好 我黎啦 :onion05:  剛剛放學返到屋企 :onion14:
巡視下先:onion05: ...............:onion05: ....................................:onion05:
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~