返回列表 回復 發帖
Where are you now man .? felixng
Time to go ~~ Bye ~~~~~~~~~~~~~~~~~

回復 #5281 geese 的帖子

living very near to ur big angel, where do u think i am
原帖由 felixng2007 於 2008-2-3 01:21 PM 發表
living very near to ur big angel, where do u think i am
UK law @@
原帖由 felixng2007 於 2008-2-3 01:18 PM 發表

係果d 女我唔喜歡 所以我唔想去  你條死仔包叫我去
又唔係做人世…記住…寧濫、勿缺!

咁先至得賈!醒的啦!唔該!

回復 #5284 geese 的帖子

then same lor, same town as well
back back~~~~:onion05:
一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心
原帖由 crazie 於 2008-2-3 01:23 PM 發表

寧濫、勿缺...............................你甘都得       我唔好呢d
原帖由 felixng2007 於 2008-2-3 01:27 PM 發表

寧濫、勿缺...............................你甘都得       我唔好呢d
喂…你無睇陳冠希單新聞咩?

你估佢會唔會同你客氣呢?

佢就更係食得就唔會哂 sai ......
原帖由 crazie 於 2008-2-3 01:23 PM 發表

你又病發啦~~
成語都用錯~~
要唔要送你去青山檢查下??
原帖由 felixng2007 於 2008-2-3 01:27 PM 發表

乜你今日咁謙虛呀~~~:onion14:
原帖由 crazie 於 2008-2-3 01:30 PM 發表

喂…你無睇陳冠希單新聞咩?

你估佢會唔會同你客氣呢?

佢就更係食得就唔會哂 sai ......
佢係佢 我係我      同埋我無佢甘P>K>
原帖由 viento 於 2008-2-3 01:32 PM 發表

乜你今日咁謙虛呀~~~:onion14:
你一個係我真實
where is woofy????

回復 #5294 viento 的帖子

去食香蕉