返回列表 回復 發帖
原帖由 公子 於 2008-4-4 12:47 AM 發表
:019: 點解無人比我既,我都想要丫
蛋蛋 蛋蛋 :onion03:

你地真係好好人
是jo交待的 谢她哦:onion14:

成功贈送給 公子 1 個 三倍經驗卡!

成功贈送給 qooqoocool 1 個 三倍經驗卡!
原帖由 lyw1114hk 於 2008-4-4 12:51 AM 發表

得我一個2倍!!!!!
因为....:019: 所以先给雙倍經驗卡
原帖由 baBysTrawbeRry 於 2008-4-4 01:15 AM 發表
哈哈..我想要复活宝石.??有人肯低价卖吗??
成功贈送給 baBysTrawbeRry 5 個 復活寶石!
多謝哂蛋蛋

:onion05: 我又路過啦,各位好

成功贈送給 baBysTrawbeRry 5 個 復活寶石!

慢慢用唷

我受了重傷  已不再對愛有渴望   握緊的手始終要放開 留得住的只有恍然     

回復 #1610 公子 的帖子

原帖由 公子 於 2008-4-4 01:25 AM 發表
多謝哂蛋蛋

慢慢用唷
下次不给你了
原帖由 laxuse 於 2008-4-3 09:55 AM 發表

不过我只是刺客来咖,用吾上了,先还比你先!!
成功贈送給 jo7878 1 個 聖騎士靴!
英雄之靴     laxuse     1     送禮     2008-04-04 05:46:04
英雄護甲     laxuse     1     送禮     2008-04-04 05:45:51
英雄頭盔     laxuse     1     送禮     2008-04-04 05:45:41
英雄之墜     laxuse     1     送禮     2008-04-04 05:45:31
英雄之劍     laxuse     1     送禮     2008-04-04 05:45:22
原帖由 公子 於 2008-4-4 01:25 AM 發表
多謝哂蛋蛋

慢慢用唷
 寵物名稱:洋蔥仔
  寵物狀態:生存
  物理攻擊:179103
  防 御 力:3673
  魔法攻擊:232
  寵物性別:雄
  組隊狀態:等待組隊
  PK狀態:關閉
  寵物屬性:木
  寵物級別:8 轉/460 級
  善 惡 值:62293 (正義)

小fai 比聖騎士你用la...他有很多....我有1set 半 ja....

回復 #1614 jo7878 的帖子

聖騎?我用英雄喎

不過儲緊法神,聖騎 反而無打過

不過都多謝你丫
我受了重傷  已不再對愛有渴望   握緊的手始終要放開 留得住的只有恍然     
原帖由 jo7878 於 2008-4-4 05:47 AM 發表

英雄之靴     laxuse     1     送禮     2008-04-04 05:46:04
英雄護甲     laxuse     1     送禮     2008-04-04 05:45:51
英雄頭盔     laxuse     1     送禮     2008-04-04 05:45:41
英雄之墜     laxuse  ...
嘻嘻,真是好多谢你了

回復 #1594 blueocean 的帖子

:014: :014: 你好好啊~~~我只野终于有机会啦~~

回復 #1606 坏蛋小子 的帖子

:onion05: :onion05: 蛋蛋~~~你太好啦~~~

我可唔可以再贪心少少,要多张啊???
我想要騎士裝呀:onion18:
有野送.... 我又要....