返回列表 回復 發帖
杜茸今次一定係賣A貨底打,點解?因為佢食咗`偉哥'、睇埋陳緯張性感相咁耐都仲係六點半
& F1 l) a/ p/ P# Ztvb now,tvbnow,bttvb 嗱,唔好諗錯隔离,我係活賣假表 來人啦,重打十二大版
原來係杜茸比人打patpat.. 我仲估佢阿哥添... 佢真係唔抵掙... 成日唯恐天下不亂
杜茸今次一定係賣A貨底打,點解?因為佢食咗`偉哥'、睇埋陳緯張性感相咁耐都仲係六點半
: @  R% a4 [3 A$ v; M6 c& y% H7 \ 嗱,唔好諗錯隔离,我係活賣假表 來人啦,重打十二大版 ...tvb now,tvbnow,bttvb5 Q; s! ?6 k( E+ h. ]; T4 R/ E
mnb1123 發表於 2014-9-29 02:23 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; f9 G- h! P% x8 Y; Q8 F
好傳神就真啦嗰畫面,哈哈......
原來係杜茸比人打patpat.. 我仲估佢阿哥添... 佢真係唔抵掙... 成日唯恐天下不亂
. t- w( ]) Z0 J! [; {- U3 F- u大文細佬 發表於 2014-9-30 03:31 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& |; U6 k8 G/ |8 u3 N6 L  _, k2 j
蔘爺喺獄中都唔知幾happy,等緊啲大平紳士探訪幫佢翻案......TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& K* i! u! d9 g7 P- x% C7 t
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
如果我係花打我會叫君約飲晒D聖水咁就原諒佢
如果我係花打我會叫君約飲晒D聖水咁就原諒佢
6 b* ]7 }$ P/ F- Pwww3.tvboxnow.commnb1123 發表於 2014-10-1 09:59 AM
www3.tvboxnow.com8 }# N+ ~: g3 @# h
www3.tvboxnow.com0 `  j8 q- f( T% ?( l8 B
自食其果
如果我係花打我會叫君約飲晒D聖水咁就原諒佢www3.tvboxnow.com" m) X! F2 b' D, y
mnb1123 發表於 2014-10-1 09:59 AM
公仔箱論壇+ W* z( e3 p$ V5 ]7 q/ j, |
哈哈,好吖好呀,我都贊成...
* A+ L/ ~, _6 ?3 W/ L
2 U. Y, Z% N9 C* D% R; z; L- k& atvb now,tvbnow,bttvb自食其果
) D8 c/ v' n$ D+ y# O9 owww3.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-10-2 02:02 AM
3 ]. W7 y7 C/ J0 L1 k% G公仔箱論壇係呀,自食其果,好有教育意義架.....
; H8 f  O/ G3 F, v) ^& N! w
7 ?& }9 I7 X& v6 P, BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇5 J6 m+ \2 o' i
杜茸呢個角色真係好黑人憎...貪心.. 死要面.. 唔認錯..敖嘉年演得好好.. 見佢前面憎佢後面.. 不過呢個角色性格都係佢阿媽造成架....
杜茸呢個角色真係好黑人憎...貪心.. 死要面.. 唔認錯..敖嘉年演得好好.. 見佢前面憎佢後面.. 不過呢個角色性格都係佢阿媽造成架....
% C; m! q+ M7 u+ O大文細佬 發表於 2014-10-10 01:12 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ v/ `0 H) i6 W+ o3 [1 r1 D
養不教,父之過。慈母多敗兒
" b2 b# [" J4 a* F# Q$ T! oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。養不教,父之過。慈母多敗兒 ) R+ |* p0 `. u( V2 e9 l1 Y
mnb1123 發表於 2014-10-10 12:24 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 C$ j( q$ ?4 _
公仔箱論壇; V5 N$ [$ J5 y# o, ?
好采我爸爸媽咪唔係咁教我啫
1 Q- P9 {6 J7 A( s' J3 D, B/ |7 Zwww3.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-10-10 01:12 AM
1 Y& h8 h9 }3 H$ z
+ N$ C6 {3 H  A& g3 Y1 C+ Jtvb now,tvbnow,bttvb
+ ]* |4 X( a1 G. {www3.tvboxnow.com杜茸的確唔討好,但佢同時係我嘅開心菓,有佢岀場必有開玩笑話題,哈...
(一).宋佳期可唔可以復興「尚春堂」?
  |/ B& U& Z- W( q$ i) s4 c& cTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。可以. R: h" {, w9 u+ b  w/ O$ i, W

( q' q3 p4 h0 V0 E( \' O) [0 t$ zwww3.tvboxnow.com(二).丁一元會唔會「瓜老襯」?
- y7 k: N- R- U: c, n( S唔會www3.tvboxnow.com/ t, L+ b9 W8 @) `4 B

d8 ~! W) a7 q) mtvb now,tvbnow,bttvb(三).宋佳期同丁一元喺感情路上會公仔箱論壇' S$ T6 p% n: W
結為夫婦
(一).宋佳期可唔可以復興「尚春堂」?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  f: P# @7 }7 F5 y+ {4 s0 V
可以! Y, ]8 h  v( [7 _
% n$ H! I+ L% U1 ^3 i4 CTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
) F3 j8 K* r) ^4 n# oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。(二).丁一元會唔會「瓜老襯」?公仔箱論壇8 c% B8 P9 c8 |# l" o4 [www3.tvboxnow.com: H1 `" N1 |% {2 p( O+ X! a& D
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- p1 x% h/ {: O5 j5 {$ S, i
- S5 Z3 o7 Y& b" rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: h4 Q' A0 J7 }# ?& @: |8 J" o5 D+ `
2 @" T. A* u& I3 ^tvb now,tvbnow,bttvb(三).宋佳期同丁一元喺感情路上會) F  W" |5 W0 s% T4 M) H& _
3 [) N( u2 Z( ~6 p( Mwww3.tvboxnow.com成為情侶www3.tvboxnow.com$ J9 @5 Y- M# a$ T& [  q; s
7 e7 c5 U, \9 d+ ^3 x/ ^
幾好.. 同你比嘅sample一樣! 不過呢個唔係我想要嘅結局... 我想丁一元唔會死, 佳期醫好佢, 咁可以比人知道佢嘅醫術高明.. 最後佢地結為夫婦一齊搞好尚春堂.. HAPPY ENDING
$ K: S- O9 |# n1 ]7 swww3.tvboxnow.com
( O/ L( n  l8 N. y
8 [+ W" {8 a& @5 h' }
5 }. R$ ]( q+ d3 R3 ?, utvb now,tvbnow,bttvb杜茸的確唔討好,但佢同時係我嘅開心菓,有佢岀場必有開玩笑話題,哈...
6 S9 S/ h2 t7 |leekwoklam 發表於 2014-10-15 03:45 PM
6 u4 `) O1 |' P1 K
9 N' b) P6 v  G9 r4 H+ s5 @3 R  g( k
咁又要佢呢種人先可以知道乜人係人格高尚啲TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 n4 y1 m# D; T% H$ E% {) s

( _; r/ a& j! B( }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。想提下林子善(洪炳).. 同梁烈唯比較.. 佢地兩個好多時都演啲差唔多嘅角色.. 但我覺得林子善嘅演技好梁烈唯好多.. 唔造作唔扮野.. 做到每一套劇所需嘅性格.. 唔抄人.. 唔知你地有無同感呢?