返回列表 回復 發帖
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-10 02:20
太小碗了,看不清楚
唐人街太複雜..冇去很久..我食pho hoa 火車頭..士加保有
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-10 02:23 AM
我都好少去得咁遠。。。但系太古我有去過。。。
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
阿婆
不要整天只看F4,连F1也不懂啦!
allex84 發表於 2010-4-10 02:23 AM
話時話我連F4成員叫咩名都唔知嘙。。。
真喺失敬失敬
allex84 發表於 2010-4-10 02:14 AM
甘 sapeng 賽車場 近 你果道..定'情情'果道..??
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
咁你咪要做~~蝦面或者喇沙佬咯。。。。。
真爱难求 發表於 2010-4-10 02:20
哇!penang 虾面,真好料
还记得这个广告台词吗?
sry啊!我又不是槟城人
我之前是以为他做sales 之类的
听他跟hui姐说好像是会去见深圳见顾客的吧!其实我也不是很清楚
allex84 發表於 2010-4-10 02:26 AM
下次見到佢,我幫你問清楚。。。。
去玩雪那么舒服啊
去那边打工是半工读?
allex84 發表於 2010-4-10 02:24 AM
打工。。。
我都好少去得咁遠。。。但系太古我有去過。。。
真爱难求 發表於 2010-4-10 02:28 AM
太古 咪 markham 囉
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
我系小女人jar。。。
真爱难求 發表於 2010-4-10 02:21
有几小啊?
甘 sapeng 賽車場 近 你果道..定'情情'果道..??
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-10 02:29 AM
兩邊都唔近。。。。
賽車場在KL吧。。。我住怡保。。。怡保可以話系一個小鎮。。。
閉。。。唔記得。。我只記得你成日偷我D菜。。。
真爱难求 發表於 2010-4-10 02:22
为什么你只记得认识蛋挞仔几天而已
难道你偷我的菜又会少吗?
太古 咪 markham 囉
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-10 02:31 AM
我都唔記得咁清楚咯。。。。
成年人咯。。。
真爱难求 發表於 2010-4-10 02:23
30++岁也是成年人架
哇!penang 虾面,真好料
还记得这个广告台词吗?
sry啊!我又不是槟城人
allex84 發表於 2010-4-10 02:29 AM
啊HUI又同我講你系。。。。
有几小啊?
allex84 發表於 2010-4-10 02:31 AM
細你好多咯。。。