返回列表 回復 發帖
又黎? 好啦,陪埋你尼場啦...
跟住肯定又到我上數啦 :"( 唔知點計
又要驚多次,真攞命,岩岩賢上腺同血壓先下降dd ,衣家又升番
華仔仲未返黎接你呀? ...
Iamtall 發表於 2009-6-8 12:31 AM
返咗屋企喇
兩球兩球半即是如果兩球我就輸一半
三球或以上就我贏
Fian. 發表於 2009-6-8 12:46 AM
咁好可以輸一半,我都想輸一半呀haha
係哦,咁點解你之前同馬會唔買兩球兩球半,要買兩球半?
咁你可以輸少一半哦,點解唔咁做?
係咪如果0-0 或者1-0你就無得輸一半,要全輸?
入兩球就可以輸少一半 ?尼個策略咁好用,你一早應該用啦
返咗屋企喇
Fian. 發表於 2009-6-8 12:48 AM
想同你坐係梳化睇波呀,不過我地係敵對既
睇睇o下都唔知會唔會俾你打tim...分手在睇波時
開波啦!! :onion23:
又要睇數字更新:onion23:

無眼睇
訓覺
你寫定條數啦
Good Morning Miss & All :'(
good morning miss
good morning talltall
good morning talltall
小飛機 發表於 2009-6-8 10:24 AM
Morning 機機
好耐無見
Good morning class and 主任
無眼睇
訓覺
你寫定條數啦
Iamtall 發表於 2009-6-8 02:48 AM
總數贏你 $8450
以後唔好受我喇
話我賭錢落海
搵日請你食飯啦
good morning miss
小飛機 發表於 2009-6-8 10:24 AM
早晨機機
多謝Miss $1800 ,多謝Miss 俾我報仇既機會,衣家成個人鬆哂lol,
我割禾了,HAHA :D ...咁你今晚係咪過唔到關?:'(
仲輸俾馬會 :"(,好彩你買1500-3000 唔係好多...
不過你成日嬴 :[
$1800 都唔夠我尼個莊賠,過幾日我又輸 ...
Iamtall 發表於 2009-6-8 12:21 AM
條過關輸咗 $1500
咁好可以輸一半,我都想輸一半呀haha
係哦,咁點解你之前同馬會唔買兩球兩球半,要買兩球半?
咁你可以輸少一半哦,點解唔咁做?
係咪如果0-0 或者1-0你就無得輸一半,要全輸?
入兩球就可以輸少一半 ?尼個策略咁好用,你一 ...
Iamtall 發表於 2009-6-8 12:56 AM
外圍先有得咁買架
馬會冇架
你咪有試過輸一半囉
保加利亞嗰場你咪輸一半囉
如果唔係點解我買 $5000 先贏你 $1750 呀
http://tvboxnow.com/viewthread.php?tid=620765&page=482&fromuid=904215#pid17637081
總數贏你 $8450
以後唔好受我喇
話我賭錢落海
搵日請你食飯啦
Fian. 發表於 2009-6-8 11:07 AM
等我有閒錢再同你玩
條過關輸咗 $1500
Fian. 發表於 2009-6-8 11:20 AM
好少姐,你仲有賺 = =;
你真係神通廣大,咩都識