返回列表 回復 發帖
而家有點累....但又要通宵執呢兩日既相....過埋呢兩日就可以一個人留係到遊幾日
四眼走粒仔 發表於 2009-7-20 10:58 PM
你响東京
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原宿
出去 "DUM" 毛巾嗰陣 "HIGH" 到個牆嗰塊磁磚
成塊磁磚甩咗落嚟
整損咗隻手仔呀
成塊磁磚甩咗落嚟
整損咗隻手仔呀
Fian. 發表於 2009-7-20 11:15 PM
成塊磁磚甩咗落嚟
整損咗隻手仔呀
有冇事呀MISS
嗰吓真係好鬼眼瞓呀
不過攞番把遮俾你之後又好快瞓得番喎
唔知係咪啲湯嘅威力呢
Fian. 發表於 2009-7-20 11:00 PM
都似喇~~~我都瞓到 3 點先起身吖
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
成塊磁磚甩咗落嚟
整損咗隻手仔呀
損成點呀, 有無出血.....仲痛唔痛呀 ?? 番吖
Hello everyone?
Masterking 發表於 2009-7-20 10:42 PM
Hello King King
係啦....好累

7點半出去影相影到6點半...

癲Q左....不過幾開心...

0岩0岩先飲完SAKE返黎咋
四眼走粒仔 發表於 2009-7-20 10:37 PM
有相睇未吖
都似喇~~~我都瞓到 3 點先起身吖 704689
主任 發表於 2009-7-20 11:28 PM
呢隻湯真係好堅
有相睇未吖 704694
主任 發表於 2009-7-20 11:35 PM
CLIENT D相....多數唔會出架,過兩日自己一個出去遊個陣睇吓點啦

會影掛
各位早抖
成塊磁磚甩咗落嚟
整損咗隻手仔呀
有冇瘀到..如果'瘀'左冇流血,我有藥酒,一卒就惦...你知我做邊行~~
去游水渡假??
Fian. 發表於 2009-7-20 05:00 PM
I wish,.... but i have to go to Miami to set up some program before I install it back in
their Main office in San Francisco......

Without you, how can I go a vacation.....
幾多件俾你隊冧咗呀
咁你又有冇冧到呀
Fian. 發表於 2009-7-20 05:39 PM
4 guys and 4 girls 隊冧咗,....
the other pair was in my room talking all night long,.......