返回列表 回復 發帖
MORNING MISS AND ALL
四眼走粒仔 發表於 2009-7-24 08:03 AM
morning 四眼哥哥
time for me to prepare a dinner,....
i had a friend come over tonight,.....
I am gonna make sukiyaki tonight,.....
Masterking 發表於 2009-7-24 09:25 AM
hello king king  enjoy your dinner
Thanks 小飛機,......
Where is Miss ? She might be busy to arrange the technician to fix her AC
Time for me to go to bed lu,.......
I talk to you guys tomorrow,........
good night Miss and 主任
Good afternoon class and 主任
咁有無睇到日食呀,我睇到少少咋
寇仲~ 發表於 2009-7-22 07:01 PM
日蝕嗰陣幾點呀
我諗我應該瞓緊覺
我記得細個嗰陣好似睇過
不過其實我對呢啲天文現象冇乜興趣
以前好多年前我有個 friend 喺冬天一日好 Q 凍嘅
大霧山結冰叫我去睇
雖然嗰陣我仲未睇過雪
不過我啋佢都戇居
天寒地凍半夜三更揸車上山頂
我仲要咁 Q 怕凍
未見過雪咪去外國睇囉
佢同佢條仔話上大霧山都塞車
佢哋仲話黑 "嗎嗎" 睇唔到個轆跌咗落條坑度
仲塞到上唔到山頂喎
死啦.....好耐冇上過黎同你地CHAT....唔知你地講緊乜喇
四眼走粒仔 發表於 2009-7-22 08:01 PM
你有做功課又點會跟唔到呀
我好甜家~~
榴槤蛋撻 發表於 2009-7-22 08:18 PM
我梗係知你甜啦

轉咗型像喎
呢個都幾好吖
好斯文
妳地冇電聯嗎? 今日有冇返??
榴槤蛋撻 發表於 2009-7-22 08:36 PM
姨姨罷咗工三日
不過今日有返
所以要吼佢上緊堂先可以浦頭
咪玩我啦 Miss 呢排我邊有詩過呀, 屎就好似有一 " 督 " 706182
主任 發表於 2009-7-22 09:45 PM
你未發功啫
等你思維到再同你 "昆" 過
Hello 走粒仔 706187
呢道吹乜都得嘅啦, 係吹蕉唔得嘅啫 706188
主任 發表於 2009-7-22 10:00 PM
吹蕉我得喎
想唔想試吓吖

食完飯行左一陣
四眼走粒仔 發表於 2009-7-22 11:53 PM
點解黑白嘅
ME TOO....成個禮拜冇食喇....

周身唔自在
四眼走粒仔 發表於 2009-7-23 12:03 AM
食拉麵咪勁落七味粉囉
我一向都係FIAN 迷
四眼走粒仔 發表於 2009-7-23 12:04 AM
算你啦
good night miss
小飛機 發表於 2009-7-23 12:06 AM
點解半夜三更會浦頭嘅