返回列表 回復 發帖
where are you going ar? sounds like you will have fun "wor".....
Masterking 發表於 2009-7-25 01:47 PM
過大海
next time,.... dont let the other people touch it......
ai...... so worry about you..... did you feel better now...
maybe you should go to see doctor,..... just in case " ar ma"
Masterking 發表於 2009-7-25 01:50 PM
呢啲事情十常八九
有陣時一日都唔止一單啦
邊度睇得咁多醫生喎
其實情形就等如仲仲切親手或者淥親一樣
隨時都會發生
又返嚟喇
Good evenigng all
gonkong 發表於 2009-7-25 09:55 PM
浦頭嗱 Gonkong 豬
HELLO EVERYONE~
HELLO EVERYONE~
tony_142 發表於 2009-7-27 03:18 PM
Hi hi Tony
呢個 weekend 去咗邊度浦呀
有冇踢波呀
唔係咁點顯得FIAN既重要
四眼走粒仔 發表於 2009-7-26 09:57 AM
.
YUP....橫風橫雨,仲水浸

前晚仲同個客出去諗住出去行吓個陣見到有人被沖走,都出去幫手救援
四眼走粒仔 發表於 2009-7-26 05:47 PM
好英勇喎
Hello 機機 ^^

你個姣鬆啲今日仲未蒲頭喎 709954
主任 發表於 2009-7-26 09:36 PM
仲仲放假唔知去咗邊度浦呢
Hi hi Tony
呢個 weekend 去咗邊度浦呀
有冇踢波呀
Fian. 發表於 2009-7-27 03:20 PM
miss~ 有呀~ 踢左兩場…有場仲要雨戰…
好掛住miss呀~~~~~~~~
Miss 仲未返吖 710230
主任 發表於 2009-7-26 11:16 PM
尋晚冇船飛返呀
要等到半夜三點鐘先有船返
咁卒之去咗揼骨
不過完全冇享受到揼骨
因為食飯嗰陣飲咗酒
所以瞓著咗
但係瞓到半夜兩點鐘就醒咗瞓唔番
今朝七點鐘船返
所以眼瞓到飛起
miss~ 有呀~ 踢左兩場…有場仲要雨戰…
好掛住miss呀~~~~~~~~
tony_142 發表於 2009-7-27 03:29 PM
贏定輸呀
隻手指仔仲痛唔痛呀
我都好掛住你呀
浦頭嗱 Gonkong 豬
Fian. 發表於 2009-7-27 03:18 PM
Good afternoon miss & all
而家上唔上到網都唔係我話事,係個解碼發唔發皮四
整咗十鳩幾萬次同換咗幾個解碼都係咁
好彩唔係我比錢啫
任任呢排晏晝都可以上嚟嘅
Fian. 發表於 2009-7-27 01:52 PM
話哂呢份工都做咗半年啦, 乜都上哂手...自然應付自如, 有空檔緊係上嚟睇吓 Miss 妳啦 ^^
~我能抵抗一切, 除了誘惑~