返回列表 回復 發帖
十幾分鐘....無路人理你咩....咩事呀 ???
主任 發表於 2009-8-7 01:09 AM
比人拉左埋一邊就算囉

可能呢幾日唔夠訓掛,訐埋先得4個鐘
各位早
約咗 fd 打波, 本來都打得好哋哋, 點知後尾嚟咗條女, 搞到人分心, 連輸幾局.....
本來執幾舊, 而家倒輸....真係抵死  719531
主任 發表於 2009-8-7 01:16 AM
有MISS都唔夠....係女你都分心....
Honey King King  
Fian. 發表於 2009-8-6 04:21 PM
Wow,....... honey Fian
而家佢去咗上堂先有得蒲頭咋
Fian. 發表於 2009-8-6 04:22 PM
ai,..... i dont understand why she like to go to your room,.....
?????
係咪架
你都未見過我素顏
Fian. 發表於 2009-8-6 04:33 PM
i can imagine,....... you will be good
好多個都好重要
Fian. 發表於 2009-8-6 04:34 PM
wow,..... "kum" can you handle it?
good morning miss
我想通哂19區囉
寇仲~ 發表於 2009-8-6 06:12 PM
玉樹臨風姣鬆啲, 等你出番個 19區飲食包膠
主任地位誰可比
Fian. 發表於 2009-8-6 08:45 PM
我很贊同 魅力+ 100分
而家無喇....不過有嘢頂住咗個褲頭呀 719519
主任 發表於 2009-8-7 01:03 AM
剪鬼左去咪得囉 淫淫......

我指褲頭上果啲線頭
Sh sh sh sh ......
低調啲....比人話喇719522
主任 發表於 2009-8-7 01:05 AM
"淫淫地位誰可比",  好似係人都知喎
新居入伙...講句恭喜先  719523
主任 發表於 2009-8-7 01:07 AM
撻撻, x 2
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
有MISS都唔夠....係女你都分心....
四眼走粒仔 發表於 2009-8-7 08:07 AM
好正常呀
hello 小飛機
how are u? and what are u doing?