返回列表 回復 發帖
嘩!見到個價$都幾溶..仲要刺青添..tall兄係咪先天性呢..咁快就要種..洗唔洗得頭家..有冇warranty??
榴槤蛋撻 發表於 2009-8-13 11:31 PM
係男人都有架,只係我提早姐,廿歲就開始脫....
可以洗頭,但一個星期內唔可以抓植髮區....只可以用水沖一沖
有冇warranty ? 應該有既,好多人都去做,都有成果,有效果....由真係唔錯既...
睇你個頭有幾禿 , 如果地中海就好難囉...雖然都可以做,但會好稀...
今日瞓到又偷懶
起身條頸好痛呀
瞓 "嚟" 頸呀
Fian. 發表於 2009-8-13 04:44 PM
瞓 "嚟" 頸呀~~係'噪熱'呀! 你應該熱底..要抖涼..(我地叫)..有冇發春秋大夢?起身有冇口苦口乾呀!!
Good morning Miss

Good morning everybody
good morning Miss
Good morning Miss

Good morning everybody
小劍聖 發表於 2009-8-14 09:31 AM
MORNING 劍劍
MORNING 劍劍
小飛機 發表於 2009-8-14 09:48 AM
Good morning 機機

食咗早餐未呀

今日有咩節目呢
Good afternoon class and 主任
而家返課室
晏啲見
Fian. 發表於 2009-8-14 02:08 PM
Good afternoon Miss & everybody ^^

好很眼瞓呀~~~~
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
Fian. 發表於 2009-8-14 02:08 PM
Good afternoon Miss
而家返課室
晏啲見
Fian. 發表於 2009-8-14 02:10 PM
See you later Miss
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
Good afternoon Miss & everybody ^^

好很眼瞓呀~~~~
主任 發表於 2009-8-14 03:35 PM
Good afternoon 淫淫

噚晚好夜瞓吖
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
Good afternoon 淫淫727490

噚晚好夜瞓吖727491
小劍聖 發表於 2009-8-14 03:44 PM
噚晚盪失路, 好夜先返到屋企呀....
啱啱同啲同事食晏, 好飽....而家好想瞓呀 ^^
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
请大家到此处投下你神圣的一票。。。
http://www3.tvboxnow.com/thread-747446-1-1.html

海妹妹(blacker14tt)生日,佢话如果有100人支持就俾大家一睹佢芳容,快快入黎顶下啦~要快快快哦。。。。
谢谢大家。。。
时时快乐。。。。
天天健康。。。。
事事顺利。。。。
噚晚盪失路, 好夜先返到屋企呀....
啱啱同啲同事食晏, 好飽....而家好想瞓呀 ^^
主任 發表於 2009-8-14 03:51 PM
啲櫃搞掂未呀