返回列表 回復 發帖
wow,.... MISS must take a day off,.......
or she was thinking to retire,........
Masterking 發表於 2009-8-24 12:38 PM
你真係醒目呀
呢兩日都冇開課呀
我真係開始 plan 收山喇
入元朗做咩唔打俾我呀 等我請你飲茶都好嘛,有無去大馬路,同元朗四街睇野呀
寇仲~ 發表於 2009-8-24 07:17 PM
任任梗係同埋淫嫂一齊入去啦
仲邊度有得周圍走呀
大馬路同元朗四街有咩嘢睇呀? 過馬路要睇車喎
小飛機 發表於 2009-8-24 08:44 PM
精品文章
魅力 + 1
係唔係呢排報紙有賣過廣告果間呀
gonkong 發表於 2009-8-24 10:49 PM
邊間呀
LONG TIME NO COME HERE.......HI ALL
四眼走粒仔 發表於 2009-8-24 11:44 PM
去邊嚟呀
Hello King King ^^
間嘢叫小樽呀, 仲好似幾好口碑, 有無聽過呀 ~~~
主任 發表於 2009-8-25 12:06 AM
喺邊嚟架
冇聽過喎
Hello 仲仲 ^^
諗住閃陣就搵你帶路架, 點知越傾越晏, 又驚阻你瞓覺, 先無搵你咋, 咪咋型啦 740337
主任 發表於 2009-8-25 12:09 AM
乜冇同埋淫嫂入去咩
之唔咪就係睇車

頭燈囉 740343
主任 發表於 2009-8-25 12:11 AM
咁光唔光猛呀
琴日游左喇, 可能呢排游得多, 膊頭有d 攰
小飛機 發表於 2009-8-25 12:16 AM
後晚個口仲攰呀
我唔要光殘殘果d, 我要白雪雪, 好彈手果d喎 740355
小飛機 發表於 2009-8-25 12:26 AM
昅都昅到彈手???
我耐唔耐都有上黎.....只係呢到冇人咋

都唔知留唔留言好

我冇地方蒲....只係做野

因為交租清左袋....而家又冇錢喇,要出去接job再搵過 ...
四眼走粒仔 發表於 2009-8-25 12:36 AM
你交幾錢租呀
唔好再接啲替身喇
聽日同後日姨姨同佢家姐哋成班過澳門玩
我一定要開課呀
不過就唔使俾佢看住
Good night class and 主任
see you tomorrow
啱啱呢個 weekend 有冇 friend 去你度玩呀
Fian. 發表於 2009-8-25 04:01 AM
Not this weekend,.... because I need to go to work in the morning ( saturday and sunday )
But they when to Napa, do the wine tasting,.....
That's why i need to "eat my self "on the weekend....
你真係醒目呀
呢兩日都冇開課呀
我真係開始 plan 收山喇
Fian. 發表於 2009-8-25 04:03 AM
You should la,...... you rather change it now ,...
it will be easier,...if you do it later,...it will hard for you...
or even nobody want to hire you at all,.....