返回列表 回復 發帖
啲yen仲好高喎
小劍聖 發表於 2009-9-2 10:58 AM
8算 ok啦..日本經濟唔好..D野好平..我妹妹去緊,星期五返..我唸住今年去睇'東京車展'
8算 ok啦..日本經濟唔好..D野好平..我妹妹去緊,星期五返..我唸住今年去睇'東京車展'
榴槤蛋撻 發表於 2009-9-2 11:02 AM
幾時去呀
幾時去呀
小劍聖 發表於 2009-9-2 11:06 AM
十月..睇吓亞妹返來報告吓..
cu all
cu all
榴槤蛋撻 發表於 2009-9-2 11:48 AM
See you later
Good morning 機機
小劍聖 發表於 2009-9-2 10:35 AM
good afternoon 劍劍
話說沈曰去開SSP,150上面冇人開工..行左幾間都有客..身水身汗..卒之走到一間冇客..服務唔得 ..所以而家好掛住miss 呀~~~~~~~~
榴槤蛋撻 發表於 2009-9-2 10:27 AM
Oh! really sorry
通告Miss 呢幾日休假,請各同學自修。                                                            風紀示                          Signature:
小劍聖 發表於 2009-9-2 10:31 AM
姣掛住miss 呀
機機, 你唔豬佢係邊個咩
小劍聖 發表於 2009-9-2 10:49 AM
咁我真係唔豬喎??? 佢係冰個
榴槤蛋撻 發表於 2009-9-2 11:02 AM
最重要係睇果d 短裙仔 Racing Queen 啫 記住影d 相返嚟
風紀,係咪你包起左miss..今年雙春+潤月..係就快D拉埋佢..我做定5位數字人情~~
榴槤蛋撻 發表於 2009-9-2 10:37 AM
我都做 5個位數字嘅淫情, 不過小數點放喺中間位  
咁我真係唔豬喎??? 佢係冰個
小飛機 發表於 2009-9-2 12:11 PM
Kee~~vin
good afternoon 劍劍
小飛機 發表於 2009-9-2 12:06 PM
今日有咩節目吖
我都做 5個位數字嘅淫情, 不過小數點放喺中間位  
小飛機 發表於 2009-9-2 12:16 PM
美金
今日有咩節目吖