返回列表 回復 發帖

周日一家大細出外曬太陽

今日早上一家大細..去名勝古蹟大炮台.曬太陽..豪華手推車終於出車..
阿2首先第1個張眼看世界..睇黎都應該陸續開眼..一家狗上到大炮台..
開心都叫起想黎..就連bb都一路唱著歌聲..一路曬太陽..之後又食下早餐..

附件

2009-6-28 06:26 PM

評分次數

• dxb

嘩~~~咁快就出去曬太陽~實好開心啦一家大細夠晒WARM 囉

評分次數

• dxb

帶孫仔孫女出街街呀~你好幸福啊.

評分次數

• dxb

見到你咁開心引到我好想~好想~好想養番隻呀~見到幾隻BB好想抱下佢呀
呵~感覺這些狗狗很幸福
坐在嬰兒推車上吹著風曬著太陽
真的是一件非常幸福的事情說^0^

評分次數

• dxb

呢一部係最新款既狗狗車..係網上訂..只500蚊..見咁平咪買返部囉..

星期日會再出去..到時又影返一d相俾大家睇睇..

評分次數

• dxb

好幸福啊........見dBB好想抱下佢呀.........
好可爱好得意呀,多谢分享。