原帖由 h2o 於 2007-5-24 08:43 PM 發表。
' w9 J" w; E3 x0 r) ^. cTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唔係掛 >< 成個TVBNOW吹水家庭都知 我e+係你地既老師黎啦
* @; v1 u) r: y9 }2 CTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW吹水家庭既法文老師 你有時間都黎上堂
( [7 n+ a5 p5 X5 q6 D! d7 J% D% gwww3.tvboxnow.com關於spanish係係學校學既 (學左5年...不過好耐冇講過唔係好記得點講囉 ... se me olvido como hhablar ... tvb now,tvbnow,bttvb ]* v6 k7 S b2 O1 a* L$ ^( N
公仔箱論壇. R1 H7 l1 K: U' @- A
o lox i guess i really haven't been bk home 4 a long time lolx..don't know wut's going on in thurr anymore>< 1 p& R2 D% \9 [1 r
i shoudl stop bk home sumtimes..haha..... u should teach me french lolx....tvb now,tvbnow,bttvb# L& o4 O. V8 _1 q% ~ F
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, {4 R) {1 j! o* J: ~8 f* M
si si tengo algunos aleman amigos y uno de swiszerland tambien!!! ellos son muyyyy hermosos!!!
$ u0 z: s/ m- ?$ n/ y. Z. A7 l2 Ftvb now,tvbnow,bttvbpero me enmoro con alguien....se llama John..pero el no es estudiante de intercambio lolx...8 I: F1 L+ r: h4 j) Q* V: p# P+ ]
John vive en Duluth apenas como mí..... pero no se gusto de el o apenas con lo...
( B. w; v Z N& `8 ?0 ^# M( H7 LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。haha mi mama nos cogió en mi cama...no es bien>< mi mama esta muy muy muy enojado en mi....) E7 l- d9 G1 v4 t% B
la vida no es facil><
+ X" I3 k# `+ }- \7 t, G1 |- ^tvb now,tvbnow,bttvb
0 t" u( J& \ K7 p ~7 u7 c7 ^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。hope 2 talk w/u soon lolx... i hope my espanol made sense up thurr hahahah.... |