標題: 影相影到鬼,呢個係真實架 [打印本頁]

作者: kitty50    時間: 2007-10-1 03:51 AM     標題: 影相影到鬼,呢個係真實架

影相影到鬼,呢個係真實架TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 I; ^  M% c  a! ~
www3.tvboxnow.com! Z3 O5 b0 [- I1 }% D1 o
同朋友去黃金海岸行下,開頭影影下相,氣氛覺得好怪!但係都唔理啦,因為本人唔信鬼魂呢樣野,所以繼續影.越影就覺得吳對路(可以話陰風陣陣).我地幾個都起曬雞皮.所以係o個度都係留左個幾鐘走人.返到屋企拎d相出來睇下,見到一張相有個人影....唔係應該話鬼影......因為當時我地影相側返係冇人架....你話佢係人定鬼啦......TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 Q& A6 W, T# ]' s- q: i
相片中的紅圈所圈住就是不明來歷的 .........鬼.........
作者: ishidro    時間: 2007-10-1 08:01 AM

作者: wokech73    時間: 2007-10-1 12:24 PM

:onion03: :onion03: :onion03: 太惨忍
作者: xinaiamei    時間: 2007-10-1 01:49 PM

顶顶顶顶:onion31:
作者: 女子    時間: 2007-10-1 04:20 PM

..................................
作者: ccs3318    時間: 2007-10-1 04:26 PM

:019: :019:
作者: eric9393    時間: 2007-10-1 08:24 PM

作者: sexybaby    時間: 2007-10-1 08:47 PM

huh??? thank u :014:
作者: keungy2002    時間: 2007-10-1 08:52 PM

我睇到紅圈嗰位係中年阿叔,   白色長袖恤衫,   西褲(有少許肚腩),    則頭望住對情侶.
) i& g/ t8 X* {- d+ e1 j" A公仔箱論壇
- l8 m( C9 Z: \$ awww3.tvboxnow.com講真,   網上流傳既相太多假嘢,   睇完就算.   屬真屬假自行判斷.
作者: yiu1966119    時間: 2007-10-2 12:09 AM

作者: a.d.lee    時間: 2007-10-2 12:52 AM

不清楚
作者: 老油條    時間: 2007-10-2 09:31 PM

no  see!!!

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www3.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0