標題: 有咩其他機款 [打印本頁]

作者: osaka_kyoto    時間: 2013-3-25 12:33 AM     標題: 有咩其他機款

除左I PHONE 同 SAMSUNG, 仲有咩機介紹??
作者: 有甚麼難過    時間: 2013-3-25 12:40 AM

巴打5 g$ C! p+ Q. u$ q
試下htc one 丫
作者: osaka_kyoto    時間: 2013-3-25 12:42 AM

下??
* n/ v0 L4 E# i0 Wwww3.tvboxnow.com呢部機有咩賣點???
作者: 有甚麼難過    時間: 2013-3-25 12:48 AM

之前htc 玩過3d芒
! _+ ?; I6 m1 q4 A, d5 {% T公仔箱論壇今次玩上下擴音喇叭
6 w/ P- c2 e! _+ G! }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。一定有新驚喜
作者: osaka_kyoto    時間: 2013-3-25 12:52 AM

係??但係我個人好唔小心架喎,成日都跌部電話落地,會唔會好快打柴架??
作者: 有甚麼難過    時間: 2013-3-25 12:55 AM

巴打,
; {& F' ?. g% m* n; a! xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。好心你唔好用得咁粗,公仔箱論壇; p0 \: X3 l# c% S3 U* c% a
不過你放心
; Q, t0 y5 u7 c1 ?0 ?  khtc one 係鋁合金外瞉
: r+ A: u" a$ _  @0 i  B, M- \tvb now,tvbnow,bttvb點跌都唔爛
作者: osaka_kyoto    時間: 2013-3-25 12:59 AM

OK........咁影相點樣??
作者: 有甚麼難過    時間: 2013-3-25 01:04 AM

聽講用左個TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' }- l4 n, K1 i4 j) I- X( n
ultrapixel 技術
. o  ~, u# x1 `0 E6 C7 Q. Ywww3.tvboxnow.com好想試試
作者: 你瞞我瞞    時間: 2013-3-25 11:12 AM

我本人有追HTC 機架
8 ?- @6 z0 Y' o: Y- T好開心佢係相機度加D 新元素
作者: osaka_kyoto    時間: 2013-3-26 01:50 AM

加左啲咩咁

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www3.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0