標題: 有冇人已經訂左new htc one? [打印本頁]

作者: 你還好嗎    時間: 2013-4-21 08:10 PM     標題: 有冇人已經訂左new htc one?

唔知依家訂仲有冇呢...聽講好難訂@@
: R. R+ R/ M% N/ w' ^6 S% X7 tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。師兄們你地訂左咩色?
作者: 樂高    時間: 2013-4-21 08:35 PM

我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦
作者: 你還好嗎    時間: 2013-4-21 09:46 PM

我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦tvb now,tvbnow,bttvb6 B! ~# r# M6 P1 G1 S& b- X
樂高 發表於 2013-4-21 08:35 PM
www3.tvboxnow.com$ A1 {5 W, R- c
黑色真係好型@@TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 w8 O% M- {' U2 I7 e6 e7 E
我睇過模型機, 好正, 如果有得玩下仲好
作者: 樂高    時間: 2013-4-21 10:06 PM

黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5b
作者: 沒有人像你    時間: 2013-4-21 10:34 PM

我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正8 u* L0 S% M5 S" m7 Z5 G/ x( v
好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨
作者: 你還好嗎    時間: 2013-4-21 11:09 PM

黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5b
4 O" v2 N0 ^% e* v& }9 Y樂高 發表於 2013-4-21 10:06 PM
6 ]* L- L! x! o# l" C. b' ~
thx! 唔知有冇機會嬴到部one呢..哈哈
作者: 你還好嗎    時間: 2013-4-21 11:11 PM

我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正
; j; d( ^& k# \2 e- d好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨
  b  h" Y) j$ j: L$ r' v/ E公仔箱論壇沒有人像你 發表於 2013-4-21 10:34 PM
公仔箱論壇: k% ?3 l- o1 B: E
我係擔心預訂左都要有排等咋, 咁多人買
作者: 魚蛋燒賣    時間: 2013-4-21 11:39 PM

其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...
作者: 樂高    時間: 2013-4-22 12:11 AM

其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...
% _) @) y" C9 g. e% l! t/ I魚蛋燒賣 發表於 2013-4-21 11:39 PM
tvb now,tvbnow,bttvb. z/ j- m' x' n5 v5 s2 p6 [/ D+ ]
我就鍾意one多d(所以訂左one)
& }; @+ {5 _6 g: |, H6 X* t公仔箱論壇s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
作者: 你還好嗎    時間: 2013-4-22 12:30 AM

www3.tvboxnow.com1 R2 a% z3 n% U% J, j( Q
我就鍾意one多d(所以訂左one)www3.tvboxnow.com5 |2 J; H& Q+ N* s$ Y, L
s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
, c+ ^" {* K: j, k. A* e( z, m公仔箱論壇樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
3 t  c' ?* l6 T! s. t! @agree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵
2 W: Y: \2 A% L$ ?2 Ktvb now,tvbnow,bttvb同埋我覺得one影相靚d
作者: 魚蛋燒賣    時間: 2013-4-22 12:58 AM

0 G. ^4 X! M- z- [7 U8 B3 x* v% {
我就鍾意one多d(所以訂左one)
% s* P1 F& N& f9 O& ptvb now,tvbnow,bttvbs4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價: W1 O7 K6 p& o8 N& i' E5 o
樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
6 }% Y( w( E' u, W: kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。但S4好似都多左好多新功能..?
作者: 魚蛋燒賣    時間: 2013-4-22 12:59 AM

4 J2 U# d8 ~8 T. o  l0 L
agree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵; a& D( P  T5 x% @! Z6 I1 G+ M5 ]
同埋我覺得one影相靚d
  T' Q! i" u, z5 X0 [. Kwww3.tvboxnow.com你還好嗎 發表於 2013-4-22 12:30 AM
2 W- a! y) S( s3 O7 j5 f4 Y公仔箱論壇如果講像素既話唔係S4高D咩
作者: 樂高    時間: 2013-4-22 01:18 AM

{% ?* c8 R3 [) ^" ]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。但S4好似都多左好多新功能..?
! J1 ]- C; g6 z7 v8 O7 T+ q' d1 d( ^8 H; Bwww3.tvboxnow.com魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:58 AM
tvb now,tvbnow,bttvb5 g$ T# v7 W$ k3 Z% R
佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電tvb now,tvbnow,bttvb! E; l6 \7 X( R6 }& ?# Z
同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁
作者: 你還好嗎    時間: 2013-4-22 01:38 AM

7 _% \& G8 o) c7 {2 c如果講像素既話唔係S4高D咩
5 l* J  s5 u; `* ]. i. l公仔箱論壇魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:59 AM
7 l7 T6 I1 c6 j& @9 D但佢鏡頭唔靚, 影出黎都係多雜訊+ W8 _( B3 E3 a
one鏡頭用左UltraPixel技術, 感光度好好多的
作者: 魚蛋燒賣    時間: 2013-4-22 02:23 AM

1 _7 \) g2 y+ f4 _tvb now,tvbnow,bttvb佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電
7 l  a  i6 Q7 W! F% K% m3 o: n公仔箱論壇同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁
( S$ u( w; g) T0 J$ Rtvb now,tvbnow,bttvb樂高 發表於 2013-4-22 01:18 AM
) ~- X0 D# Y8 `- Ytvb now,tvbnow,bttvb如果係咁咁真係唔洗考慮....
作者: blue_brown    時間: 2013-4-24 11:22 PM

想試真機先買

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www3.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0