標題: 你地覺得galaxy s4買唔買得過? [打印本頁]

作者: maydayy    時間: 2013-4-24 09:32 PM     標題: 你地覺得galaxy s4買唔買得過?

睇個款就同之前s3差唔多, 但多左d新功能, 我本身自己都用緊3星機, 諗緊買唔買s4好..定係有其他選擇呢?
作者: 339699    時間: 2013-4-25 03:12 AM

只是價錢太貴了..不然他的功能很創新
作者: 沒有人像你    時間: 2013-4-25 01:57 PM

太貴+1tvb now,tvbnow,bttvb, e4 i2 l' @4 {, t  e- `  _2 Y
成5千9呀..而且仲要3G同4G同價, 唔知邊個會買3G
作者: maydayy    時間: 2013-4-25 02:19 PM

太貴+1
9 Q% i2 ~7 A& v' d: `  K; ~  \, ?成5千9呀..而且仲要3G同4G同價, 唔知邊個會買3G* `& ^+ L' p9 e
沒有人像你 發表於 2013-4-25 01:57 PM
" `( Z9 k: A! i- A6 G$ [下, 咁搵笨www3.tvboxnow.com, @+ t+ X4 E- ?6 g- m
不過佢3g同4g係咪同時出先?
作者: 沒有人像你    時間: 2013-4-25 02:51 PM

TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 R2 U  U3 t1 `9 x8 q* V
下, 咁搵笨
5 |: ?7 o7 L% U- ~公仔箱論壇不過佢3g同4g係咪同時出先?
1 x% @% U& t2 t. ]  F' \) y6 S3 Mmaydayy 發表於 2013-4-25 02:19 PM
2 P' O/ _( f( K
唔係呀, 4G版聽講會再遲D8 T+ E  r; N. n( d9 H  c: H3 W/ n& ^, s
不過***成日咁樣分兩個版本出, 我覺得明呃錢咁
作者: dcup32    時間: 2013-4-25 08:20 PM

It is not much difference of S3 and it does  not have 4G for the first launch...waste of money
作者: skychu3302    時間: 2013-4-26 09:31 AM

太貴+
4 \+ E! d! H4 vwww3.tvboxnow.com成5千9呀..而且仲要3G同4G同價, 3G 八核快的, 4G 才四核. 4核5900太貴. 足夠買2部SIII 水貨兩部.
作者: 一百蚊    時間: 2013-4-27 05:03 AM

初初都有諗過既...但佢3g版先係8核, 冇理由依家走去買3g架...
" V0 r( T0 V/ w, y! w( C: l. _依家諗住買htc one, 我睇d試機文話load app快d
作者: maydayy    時間: 2013-4-27 05:21 AM

太貴+
0 m. s, K  s- m* F% F4 Y7 c% rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。成5千9呀..而且仲要3G同4G同價, 3G 八核快的, 4G 才四核. 4核5900太貴. 足夠買2部SIII 水貨兩部.
& L- o' ]/ _4 i. C7 O* m8 l' X公仔箱論壇skychu3302 發表於 2013-4-26 09:31 AM
' [- R) a$ J) C! A; S/ HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。下..乜咁樣架公仔箱論壇' j( ]+ E3 e& [9 b
S4其中一個賣點係8核, 但竟然4G版係4核, 點買得落手
作者: maydayy    時間: 2013-4-27 05:22 AM

初初都有諗過既...但佢3g版先係8核, 冇理由依家走去買3g架...tvb now,tvbnow,bttvb8 X) W7 @- `! _4 j4 k; h, e
依家諗住買htc one, 我睇d試機文話load app快d
+ x9 r$ F8 m- |- X/ @2 A. S- eTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。一百蚊 發表於 2013-4-27 05:03 AM
) n: f) C( a6 s呢部我都有睇過, 個款幾靚仔@@ 不過未用過HTC機, 唔知好冇用呢
作者: 一百蚊    時間: 2013-4-27 01:17 PM

9 K7 L7 u$ f  n" E' u/ t4 W1 u呢部我都有睇過, 個款幾靚仔@@ 不過未用過HTC機, 唔知好冇用呢公仔箱論壇+ m2 f/ q8 z: I. A1 y
maydayy 發表於 2013-4-27 05:22 AM
' j! h7 j7 m  x; ~6 m& X' [www3.tvboxnow.com我自己就覺得htc sense好用d, 同埋個介面都靚d
  w' ~' o! F2 d! Ywww3.tvboxnow.com今次one個zoe動態相薄好得意咁, 可以整有聲相片
作者: bombbomb2    時間: 2013-4-27 02:31 PM

8# 一百蚊
2 x0 Y6 x+ h/ G/ o3 JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。agree, 近期既機皇之中我都覺new one係最好, mon都靚d啦, 3星機既mon偏色都幾嚴重
作者: verdy    時間: 2013-4-27 04:17 PM

差不多要6千蚊,太貴了;。
作者: 一百蚊    時間: 2013-4-27 08:39 PM

8# 一百蚊 tvb now,tvbnow,bttvb$ `% l* ~' x5 O1 A
agree, 近期既機皇之中我都覺new one係最好, mon都靚d啦, 3星機既mon偏色都幾嚴重tvb now,tvbnow,bttvb$ }+ @, X6 y1 z5 D- r8 a; [
bombbomb2 發表於 2013-4-27 02:31 PM
/ u, h1 a+ N. p& @, e/ O+ N& G3 n
係呀, amoled mon始終冇咁好, 同埋會有烙印呢d問題
3 p8 \4 D0 V& T( Z# a' t1 S$ zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。btw one有雙喇叭, 聽講話立體感好正
作者: maydayy    時間: 2013-4-27 09:16 PM

8# 一百蚊 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; Y9 H1 \" m; n
agree, 近期既機皇之中我都覺new one係最好, mon都靚d啦, 3星機既mon偏色都幾嚴重
9 y7 V8 c8 W+ L5 ?  `www3.tvboxnow.combombbomb2 發表於 2013-4-27 02:31 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. m9 @/ `: P8 \0 D( b. F6 p
係既..我依家用緊s3, 偏色都幾明顯0 _# e: y2 ^# g. y8 C5 E1 e& U1 D+ N2 ?( n
不過3星機不嬲mon都唔係靚....只係見佢今次d新功能幾得意咁
作者: 沒有人像你    時間: 2013-4-27 09:33 PM

7 b! ]% e$ H1 [! J6 v( [公仔箱論壇係既..我依家用緊s3, 偏色都幾明顯
5 ]0 K& Y% Y) J0 r4 X: |tvb now,tvbnow,bttvb不過3星機不嬲mon都唔係靚....只係見佢今次d新功能幾得意咁
( j% S8 u3 |( @! D( P8 Y+ L0 amaydayy 發表於 2013-4-27 09:16 PM
# \8 `4 L1 j1 c* c" wtvb now,tvbnow,bttvb我睇左篇評測文, 眼球追蹤功能成功率得10%架咋, 都冇咩用7 W: \* Z) J9 S. P
http://digital.sina.com.hk/news/-7-1354594/1.html
作者: upk709394    時間: 2013-4-30 09:31 AM

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www3.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0