標題: 你地覺得new htc one定係s4好d呀? [打印本頁]

作者: 米奇老鼠    時間: 2013-5-1 03:17 AM     標題: 你地覺得new htc one定係s4好d呀?

兩部都係近期大熱既機皇, 又差唔多時間出, 你地覺得邊部好d呢?
作者: i.miss.u    時間: 2013-5-1 03:43 AM

我就覺得ONE好D, 起碼有明顯改進, S4真係同之前差唔多
作者: 魚蛋燒賣    時間: 2013-5-1 04:17 AM

一定係one, 連各大科技網同雜誌都一致好評one好d
作者: 晴天陰天    時間: 2013-5-1 04:34 AM

new one! s4唔係唔好,但無新鮮感,同埋太貴喇
作者: 米奇老鼠    時間: 2013-5-1 04:51 AM

一定係one, 連各大科技網同雜誌都一致好評one好d
! V3 l( V; y; G% Ctvb now,tvbnow,bttvb魚蛋燒賣 發表於 2013-5-1 04:17 AM
+ Y" u, y, A$ U& m1 M8 N6 M係?我冇睇開呀@@不過外形上one真係靚仔好多
作者: 米奇老鼠    時間: 2013-5-1 04:52 AM

new one! s4唔係唔好,但無新鮮感,同埋太貴喇
& q0 @9 |$ v: xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。晴天陰天 發表於 2013-5-1 04:34 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' G: ^' M: _" m/ T2 ?
s4賣幾錢呀?其實我兩部都有d興趣
作者: 晴天陰天    時間: 2013-5-1 05:09 AM

www3.tvboxnow.com2 g# k; p) N  Y1 P$ t& H
s4賣幾錢呀?其實我兩部都有d興趣
  U9 u; q! y2 g8 E公仔箱論壇米奇老鼠 發表於 2013-5-1 04:52 AM
0 R( q% S) {0 ?+ {9 q$5898呀, 我覺得太貴
( p' o2 a; |! w3 R; }5 rtvb now,tvbnow,bttvb而且3g版先係8核, 4g都係4核, 唔值呢個價
作者: 魚蛋燒賣    時間: 2013-5-1 05:24 AM

# b( M1 C! N' N( U) M5 B! UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係?我冇睇開呀@@不過外形上one真係靚仔好多
8 ]1 g$ I6 k. _公仔箱論壇米奇老鼠 發表於 2013-5-1 04:51 AM
# p: ]1 G0 |0 ]  }
咁一定係...話晒都金屬殼, s4都係用膠殼咋, 質感冇得比
作者: 魚蛋燒賣    時間: 2013-5-1 05:25 AM

TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# ^, q1 ?6 Z1 ?* V" J; s
$5898呀, 我覺得太貴
3 P1 a7 Q% @( S( ~1 G& e. _而且3g版先係8核, 4g都係4核, 唔值呢個價tvb now,tvbnow,bttvb9 R9 q* Z; ]$ F1 O0 l. Q
晴天陰天 發表於 2013-5-1 05:09 AM
2 Q4 ?' x, K2 K# `3 d8 L
其實所謂8核, 即係4+4, 唔會同時run兩粒4核架
作者: 米奇老鼠    時間: 2013-5-1 05:41 AM

4 i/ j  J% |' |. z$5898呀, 我覺得太貴tvb now,tvbnow,bttvb# M& D5 J$ j/ L! G: w; O
而且3g版先係8核, 4g都係4核, 唔值呢個價TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 o' v# m  }/ J- W
晴天陰天 發表於 2013-5-1 05:09 AM
4 s% y( y0 \* J1 q2 B. d6 s, ]tvb now,tvbnow,bttvb下咁貴7 H2 \2 k6 z" Q# I. l1 {, z
佢咁樣分兩個版本賣...有d搵笨咁...
作者: 米奇老鼠    時間: 2013-5-1 05:41 AM

* a5 ?5 J3 J7 [: x% e% R( w0 Q- `6 Utvb now,tvbnow,bttvb其實所謂8核, 即係4+4, 唔會同時run兩粒4核架tvb now,tvbnow,bttvb$ u7 ^2 p$ D( f( Q+ ~- W
魚蛋燒賣 發表於 2013-5-1 05:25 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; z$ n! R9 i- K0 l( ^
really?等我仲以為真係8核, 咁搞法又真係唔值成6千蚊喎...
作者: 沒有人像你    時間: 2013-5-1 05:58 AM

最好就兩部機都試下先, 我個人覺得one好d, 好順, 而且個zoe動態相薄都幾好玩
作者: 魚蛋燒賣    時間: 2013-5-1 06:22 AM

最好就兩部機都試下先, 我個人覺得one好d, 好順, 而且個zoe動態相薄都幾好玩TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# m: N- a9 G/ y
沒有人像你 發表於 2013-5-1 05:58 AM
6 J8 W4 o5 k% d: `4 Bwww3.tvboxnow.com今次sense 5 d功能幾正, sense tv都夠得意啦
作者: danlitw    時間: 2013-5-1 07:42 AM

陸版的NEW ONE就完美, 可裝記憶卡, 其他版就不行
! N4 `# K2 h) Z6 V- Q! ]tvb now,tvbnow,bttvb如果是NEW ONE是陸版我會買, 否則還是會選S4
作者: Hl2000    時間: 2013-5-1 10:41 AM

one!!!!!!!!

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www3.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0