標題: 近排有咩新機好呀? [打印本頁]

作者: sweetcherry    時間: 2013-5-27 06:27 AM     標題: 近排有咩新機好呀?

我淨係知有one同s4, 好似話note3都就黎有?仲有咩選擇呀?@@
作者: 米奇老鼠    時間: 2013-5-27 06:45 AM

note3仲要等喎
) C' O7 H9 v6 f5 \tvb now,tvbnow,bttvb我覺得one幾好, 自己都用緊
作者: maydayy    時間: 2013-5-27 07:06 AM

我買左S4, 但麻麻地好用...玩GAME會有D LAG
作者: sweetcherry    時間: 2013-5-27 07:20 AM

note3仲要等喎# k" K0 h+ v: o% O- Q
我覺得one幾好, 自己都用緊8 V, a7 e( w! u* G/ m8 I# b; s: Y
米奇老鼠 發表於 2013-5-27 06:45 AM
7 t4 o% X6 Y1 R( R3 H' _( p  |
one易唔易用呀?順嗎?
作者: sweetcherry    時間: 2013-5-27 07:21 AM

我買左S4, 但麻麻地好用...玩GAME會有D LAG
$ b" q7 Y+ l, Vtvb now,tvbnow,bttvbmaydayy 發表於 2013-5-27 07:06 AM
' d3 g7 N9 t* c/ v& A( N+ J* m下 咁奇怪?唔係話有2gb ram既咩, 都會lag?
作者: maydayy    時間: 2013-5-27 07:45 AM

$ P3 X  I" j  Q: Gtvb now,tvbnow,bttvb下 咁奇怪?唔係話有2gb ram既咩, 都會lag?www3.tvboxnow.com* E  c' Q: J) o& Y* R4 q
sweetcherry 發表於 2013-5-27 07:21 AM
8 z6 C3 R2 y2 ]% u公仔箱論壇係呀, 但一開機FREE RAM就得返幾百MB咋
作者: 米奇老鼠    時間: 2013-5-27 08:02 AM

公仔箱論壇) I! C( n( t: n2 j
one易唔易用呀?順嗎?
* k6 A8 K7 A. N8 t( b# ~sweetcherry 發表於 2013-5-27 07:20 AM
0 x* t- V2 P4 V8 M6 z; T9 T6 o7 @  d
易用呀, htc機既sense ui都好好用架
! F" k5 i; ?8 ^順, 我玩game同睇片都冇lag過
作者: 晴天陰天    時間: 2013-5-27 08:17 AM

我自己買左ONE,好好用呀,影夜境都好靚添
作者: 晴天陰天    時間: 2013-5-27 08:18 AM

TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! R  K( m+ N1 D) ]; k" F+ Q1 @
易用呀, htc機既sense ui都好好用架www3.tvboxnow.com; Y8 T1 Q2 k, W( d' f
順, 我玩game同睇片都冇lag過www3.tvboxnow.com0 |/ q9 l1 A4 x( F& U3 r. Z0 i& w. f
米奇老鼠 發表於 2013-5-27 08:02 AM
6 J9 {% P4 `8 p5 I* v: B# n/ e4 g/ [$ ktvb now,tvbnow,bttvbagree,我第一之用android機,開頭都擔心難用,但用one都好易上手
作者: sweetcherry    時間: 2013-5-27 08:33 AM

我自己買左ONE,好好用呀,影夜境都好靚添TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ u! Q; `. y! z$ w! K
晴天陰天 發表於 2013-5-27 08:17 AM
; e. n: ^, }, n5 B; }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我都聽講過話one影相靚既, 但如果同s4比, 邊部影相好d呢?
作者: sweetcherry    時間: 2013-5-27 08:34 AM

( b& L; o7 I1 s! N+ A: Ytvb now,tvbnow,bttvb係呀, 但一開機FREE RAM就得返幾百MB咋
7 v+ o6 j  \. C, k3 [7 B. G, f1 n8 {maydayy 發表於 2013-5-27 07:45 AM
; q8 D& l9 p' s9 _下, 咁食ram?會唔會係3星系統問題...@@
作者: 晴天陰天    時間: 2013-5-27 08:55 AM

; P) Y) g9 R8 v! a6 w0 Q. W我都聽講過話one影相靚既, 但如果同s4比, 邊部影相好d呢?3 h3 x& A% F: e
sweetcherry 發表於 2013-5-27 08:33 AM
公仔箱論壇6 A( }" V$ g2 t0 ]$ c, j! A- _) ^
S4係像素高D姐,但如果講整體相片質素,我覺得ONE好D,就算影夜境都無乜NOISE,因為ONE既鏡頭同感光度都好D
作者: 布朗尼    時間: 2013-5-27 09:13 AM

近期最多人講一定係one同s4啦, 我自己出左s4, 但講真有d後悔, 部機有時會lag, 同埋新功能無乜用, 有d想trade左佢換one
作者: sweetcherry    時間: 2013-5-27 09:27 AM

公仔箱論壇/ S8 w# N% m1 {0 V/ c
S4係像素高D姐,但如果講整體相片質素,我覺得ONE好D,就算影夜境都無乜NOISE,因為ONE既鏡頭同感光度都好D8 I# P  U0 D# X, }  i( e
晴天陰天 發表於 2013-5-27 08:55 AM
. t8 M$ z" F  z  [
原來係咁@@我都唔係咁識呢d野, 不過岩岩search左one既試機相, 真係幾靚
作者: sweetcherry    時間: 2013-5-27 09:28 AM

近期最多人講一定係one同s4啦, 我自己出左s4, 但講真有d後悔, 部機有時會lag, 同埋新功能無乜用, 有d想trade左佢換one
7 }) F& R/ k& r7 }公仔箱論壇布朗尼 發表於 2013-5-27 09:13 AM
2 l8 T8 v9 ~; S( T5 U& p下, 咁慘, 如果想trade就快d喇, note3出埋應該再跌
作者: 友淺新恆    時間: 2013-5-27 03:47 PM

其實樓主唔好比較太多,自己鐘意就去馬.利申:本人用緊XZ
作者: 六少    時間: 2013-6-6 10:58 PM

有無人用緊Sony Z 覺得好架/

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www3.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0