標題: 依家有邊部4G機好? [打印本頁]

作者: 布朗尼    時間: 2013-5-31 03:11 PM     標題: 依家有邊部4G機好?

如題, BUDGET 5千幾左右
作者: 樂高    時間: 2013-5-31 03:28 PM

我自己就覺得htc one最正, 我都係買呢部, 個款都好得
作者: 一百蚊    時間: 2013-5-31 03:45 PM

近期既4g機, 據我所知最多人討論既就係sony xz, 3星s4, htc one
作者: 布朗尼    時間: 2013-5-31 06:38 PM

我自己就覺得htc one最正, 我都係買呢部, 個款都好得tvb now,tvbnow,bttvb# z, J( p) y: v' r4 r
樂高 發表於 2013-5-31 03:28 PM
tvb now,tvbnow,bttvb/ M+ r$ z2 p4 H- w5 f
search左睇下個款真係幾正, 係咪金屬黎架??
' c$ k% P& @) O" o咁你覺得好冇用呀?
作者: 布朗尼    時間: 2013-5-31 06:39 PM

近期既4g機, 據我所知最多人討論既就係sony xz, 3星s4, htc one- m( I  w; A6 g
一百蚊 發表於 2013-5-31 03:45 PM
" y7 |5 b# F5 l- F/ W
咁呢3部邊部好?3星依家好似好多人用咁@@
作者: 一百蚊    時間: 2013-6-1 03:03 AM

www3.tvboxnow.com- |8 N# g+ J6 R- S4 p& e& h
search左睇下個款真係幾正, 係咪金屬黎架??
5 E1 u( O2 w7 ^公仔箱論壇咁你覺得好冇用呀?* D7 [; W* A- u* W( q1 R% W
布朗尼 發表於 2013-5-31 06:38 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 @. K' F( J- n4 B* q! ^# g; ?
係呀, 全鋁合金機身, 我覺得質感超正
! j, L. e9 \# [. v% @9 m好用, 部機好順, 開咩game都唔lag
作者: 一百蚊    時間: 2013-6-1 04:16 AM

. @2 b1 R+ c1 V! h$ m4 d
咁呢3部邊部好?3星依家好似好多人用咁@@
, x. G  S7 T/ n4 Q- H7 G6 V$ q公仔箱論壇布朗尼 發表於 2013-5-31 06:39 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& c( P4 s5 t: H; s  R. g  |
我自己就prefer one...
$ X$ a5 U: x; G- ]& DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。xz影相唔多得..s4又同之前s3個d差唔多
作者: 你還好嗎    時間: 2013-6-1 04:33 AM

近期既4g機, 據我所知最多人討論既就係sony xz, 3星s4, htc one公仔箱論壇: R; w( s3 ]. P- V0 M
一百蚊 發表於 2013-5-31 03:45 PM
2 r3 I( `; V8 [0 e- Cwww3.tvboxnow.com我睇其他forum話s4好多問題呀,大多數都話機身超熱,感覺會好易燒底板咁@@
作者: 布朗尼    時間: 2013-6-1 05:05 AM

9 T* O+ U% ~' z2 y' \- a
係呀, 全鋁合金機身, 我覺得質感超正www3.tvboxnow.com* `0 }! s8 u. b  a% ]
好用, 部機好順, 開咩game都唔lagwww3.tvboxnow.com4 {, C2 H3 w# t8 W1 ^
一百蚊 發表於 2013-6-1 03:03 AM
/ g6 x, n2 x& z3 n! p4 [tvb now,tvbnow,bttvbone影相得唔得架?呢樣好緊要
作者: 布朗尼    時間: 2013-6-1 05:06 AM

- q% W# o. O+ d; r- v2 E- Z& n
我睇其他forum話s4好多問題呀,大多數都話機身超熱,感覺會好易燒底板咁@@
$ `4 V' r& D* I0 _( D+ f0 T$ F" ?www3.tvboxnow.com你還好嗎 發表於 2013-6-1 04:33 AM
6 [  Z5 C4 G4 n1 S; J' J/ a6 @下, 係玩game熱定係普通用都熱呀
作者: 一百蚊    時間: 2013-6-1 05:31 AM

1 [- X: T: A* F/ X7 U
one影相得唔得架?呢樣好緊要公仔箱論壇) s0 M' n8 _: i! \5 |
布朗尼 發表於 2013-6-1 05:05 AM
公仔箱論壇2 _5 A) W! x3 ]& a- t9 X. b
近期既機皇之中我覺得one係影得最靚, 就算室內同夜境相一樣得, 感光度夠晒
作者: 你還好嗎    時間: 2013-6-1 05:51 AM

# G0 R2 |+ k* e9 s0 N0 E2 V; h( I8 K公仔箱論壇下, 係玩game熱定係普通用都熱呀www3.tvboxnow.com/ |# E3 L1 M3 j2 E' z
布朗尼 發表於 2013-6-1 05:06 AM
0 V& I# K2 B% h$ d6 Dtvb now,tvbnow,bttvb係連普通禁下, 傾陣電話都熱囉...真係驚燒左
作者: 布朗尼    時間: 2013-6-1 06:12 AM

TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 F0 g; K4 T' z& p% v, Q# J9 x
近期既機皇之中我覺得one係影得最靚, 就算室內同夜境相一樣得, 感光度夠晒
- e$ R3 M! a7 C8 [. y一百蚊 發表於 2013-6-1 05:31 AM
tvb now,tvbnow,bttvb: J9 A- [  `- m! M% l0 g7 H  G
如果係咁聽落都唔錯, 因為好多時手機一唔夠光影出黎D相就勁多雜訊..
作者: 布朗尼    時間: 2013-6-1 06:13 AM

tvb now,tvbnow,bttvb' d$ [) a" T, H. t
係連普通禁下, 傾陣電話都熱囉...真係驚燒左4 a# y' d* D$ P' `
你還好嗎 發表於 2013-6-1 05:51 AM
5 }9 Y) T$ Y2 W
咁真係好誇張喎, 好彩你講一講, 我都係唔諗呢部喇
作者: vic_v    時間: 2013-6-1 06:37 AM

htc既one啦,近期咁多部手機之中最有誠意就係呢部
作者: kennethchia916    時間: 2013-6-4 02:04 AM

htc one 好正,機款靚,屏幕靚,影相靚,雙喇叭音質靚,散熱靚,使用順暢 快樂使用中。。。

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www3.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0