標題: 有無人用緊one或者s4? [打印本頁]

作者: 米奇老鼠    時間: 2013-5-31 03:14 PM     標題: 有無人用緊one或者s4?

用緊既師兄師姐, 請問你地覺得邊部好d呢?@@
作者: i.miss.u    時間: 2013-5-31 03:28 PM

我用緊one, 有d fd就買左s4, 兩部試過我都係最鍾意one, 個mon好正
作者: 米奇老鼠    時間: 2013-5-31 03:43 PM

我用緊one, 有d fd就買左s4, 兩部試過我都係最鍾意one, 個mon好正
, Z9 j2 b' s' W+ s2 Q9 m/ i$ cTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。i.miss.u 發表於 2013-5-31 03:28 PM
1 D, }/ }  g/ J5 @- @/ M咁你覺得s4點??想知兩部會唔會話偏色咁呀?
作者: maydayy    時間: 2013-5-31 06:40 PM

S4使用中, 但用落麻麻...佢個D眼球追蹤之類既新功能感應得好差, 而且玩幾玩機身就超熱
作者: i.miss.u    時間: 2013-6-1 03:07 AM

) N" v, J* C9 y, G2 Ftvb now,tvbnow,bttvb咁你覺得s4點??想知兩部會唔會話偏色咁呀?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- q( K: k, O& M! }" w/ h% F0 V
米奇老鼠 發表於 2013-5-31 03:43 PM
+ c& R: N$ I) V$ m7 [6 Z7 Z公仔箱論壇3星機用既amoled出名有偏色問題, 同埋烙印, 黑斑等, 係通病黎
( ?  T. u2 _9 q- j6 E5 b9 v公仔箱論壇講mon一定係one靚d
作者: 沒有人像你    時間: 2013-6-1 04:21 AM

用左one兩個禮拜, s4我未用過唔知, 但我覺得one好好用, sense tv好方便
作者: 米奇老鼠    時間: 2013-6-1 04:35 AM

S4使用中, 但用落麻麻...佢個D眼球追蹤之類既新功能感應得好差, 而且玩幾玩機身就超熱
/ z' {/ N) ~  h' L1 d  r' ?maydayy 發表於 2013-5-31 06:40 PM
tvb now,tvbnow,bttvb) [1 b6 P4 w2 O' O
連傾電話個d都會熱??tvb now,tvbnow,bttvb: c; v( f7 M: a4 p' ~" P' f9 Y
我本身好期待試玩新功能, 你咁講即刻扣晒分
作者: maydayy    時間: 2013-6-1 05:07 AM

) T$ h$ `# m/ Q+ T! s連傾電話個d都會熱??
  D% X* `$ A* i: y- l6 {+ ~/ \0 m我本身好期待試玩新功能, 你咁講即刻扣晒分tvb now,tvbnow,bttvb) K9 C$ u6 o& O" r- p6 A
米奇老鼠 發表於 2013-6-1 04:35 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" j3 g7 A, j0 _1 N
係, 用一陣就會熱TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- [* f3 @# v8 y" r
講真呢個價真係唔值囉, 如果俾我再揀我會揀one喇今次
作者: 魚蛋燒賣    時間: 2013-6-1 05:39 AM

我都諗緊買唔買ONE好, 但未試過用HTC既手機, 唔知好唔好用呢...
作者: 魚蛋燒賣    時間: 2013-6-1 05:39 AM

用左one兩個禮拜, s4我未用過唔知, 但我覺得one好好用, sense tv好方便
8 e3 x7 [# |. a! d# Ptvb now,tvbnow,bttvb沒有人像你 發表於 2013-6-1 04:21 AM
: @4 M# O, a) z8 |
SENSE TV係咩黎架??
作者: 沒有人像你    時間: 2013-6-1 05:54 AM

TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! N/ g5 F1 _* G% J: s. O+ S
SENSE TV係咩黎架??tvb now,tvbnow,bttvb+ l% W# D- c7 s  B5 u: C
魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 05:39 AM
  m$ u' `. Z6 T* {1 U' O可以將one當做遙控
% L2 o' K/ N. s# w/ jtvb now,tvbnow,bttvb其實sense仲有好多功能都好方便, 最好就係唔洗自己set一大輪丫嘛, 咩人都識用
作者: 魚柳bell    時間: 2013-6-1 06:20 AM

我都諗緊買唔買ONE好, 但未試過用HTC既手機, 唔知好唔好用呢...
9 r2 R) K$ x8 C9 x" ~公仔箱論壇魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 05:39 AM
tvb now,tvbnow,bttvb9 [; z, K" P( o
我都買左新一,呢部係我第一部用既htc機,初初都擔心唔知好無用,但用過後發覺原來勁方便,佢個ui同好多工具係比其他手機更加易用架
作者: 魚蛋燒賣    時間: 2013-6-1 06:38 AM

* O, a/ \- Z( T; r# |: }$ K' t. y公仔箱論壇可以將one當做遙控www3.tvboxnow.com! i. H- J# Q7 n: Q( W
其實sense仲有好多功能都好方便, 最好就係唔洗自己set一大輪丫嘛, 咩人都識用tvb now,tvbnow,bttvb# t) c, c% t% A5 c/ p8 g+ ]0 @6 M6 w
沒有人像你 發表於 2013-6-1 05:54 AM
& K9 F7 Y% B3 K  aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁犀利
* m, _8 _9 Q( C/ @; b  h8 T公仔箱論壇我今晚都出去試下部機先
作者: 魚蛋燒賣    時間: 2013-6-1 06:39 AM

% J8 q# K5 u! ~, L7 R  z4 b/ u$ ]
我都買左新一,呢部係我第一部用既htc機,初初都擔心唔知好無用,但用過後發覺原來勁方便,佢個ui同好多工具係比其他手機更加易用架6 {8 d# ~! H7 f5 a! Z- q4 G5 u1 p
魚柳bell 發表於 2013-6-1 06:20 AM
( J8 u7 j+ _/ k/ g
wow,你幫我打左支強心針公仔箱論壇  R: s+ l( I; H) z8 B2 C3 r3 ?% G3 Q
丫係喎,我仲想知d電用得快唔快?
作者: 魚柳bell    時間: 2013-6-1 06:48 AM

+ e' _+ N9 d% r) ]% [www3.tvboxnow.comwow,你幫我打左支強心針' \% |, r- k/ O( e  {
丫係喎,我仲想知d電用得快唔快?
9 V" ?/ W/ f6 c5 o. Jtvb now,tvbnow,bttvb魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 06:39 AM
& g$ K& b/ O+ I3 s; r我覺得d電都ok襟公仔箱論壇; C, E* x6 L4 O
你有興趣可以search d blog睇下, 好多都有試玩文TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& E& _* O' Z8 Y
http://www.kiri-san.com/blog/articleDetail/1839.htm
作者: kevincyk    時間: 2013-6-1 11:20 PM

開主上網舊電應該唔會到一日

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www3.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0