標題: 覺唔覺得有耳喱民越來越悶...? [打印本頁]

作者: nitz    時間: 2008-3-18 09:37 AM     標題: 覺唔覺得有耳喱民越來越悶...?

最近已經無聽喇
9 y$ b8 t! x) u% }2 Rwww3.tvboxnow.com不過見仲有人dltvb now,tvbnow,bttvb7 }' V! A  K3 d$ z* f( X
所以先keep住post公仔箱論壇* g, x7 v, ]# O1 T9 T& {% u6 W0 l2 \1 U
我覺得近排真係悶左好多
* B1 L1 u4 U5 x/ T  uwww3.tvboxnow.com最憎大野先生環節
* C3 k0 R$ V2 r# f+ u覺得呀喱成日都懶係料事如神咁
$ e6 S+ i. N% G( c0 QTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。哩part悶爆....
作者: b_lyh    時間: 2008-3-18 09:52 AM

冇乜點聽有耳喱民
  s. W+ R1 v+ r) y. ?' Z2 h呀喱代晴朗果排搞到成個節目都差曬 我覺得
作者: nitz    時間: 2008-3-18 09:59 AM

係ga
# u' r8 r) g5 q+ e) H* O' _( _6 [' P佢講野成日都懶快咁
$ I) H: D/ y& @0 z+ G0 H# zwww3.tvboxnow.com聽到"炆"呀
作者: evawang    時間: 2008-3-18 10:06 AM

有耳哩民真系越来越无o野听www3.tvboxnow.com7 ^9 [$ R  r% N4 ^
特别星期四变左不能说的秘密,好闷
作者: 8955    時間: 2008-3-18 10:57 AM

其實由"空中哩民"轉做"有耳哩民"已經開始放棄
作者: jeremy1023    時間: 2008-3-18 12:17 PM

我通常都唔聽最後o個part
作者: tempersitu    時間: 2008-3-18 12:26 PM

我都唔听嘅,不过大嘢先生有时同细嘢嘅宣传声带就几搞笑嘅.个节目就嘛嘛地了
作者: janleung    時間: 2008-3-18 12:43 PM

年頭開始成日都有人放大假,個節目系開始有啲差,但有時都幾好嘅,KEEP住POST啦,至於大野先生,系人都知系PA選好案例講咗DD比佢知,佢開解下人或者比下意見咁啫,我又覺得OK o窩tvb now,tvbnow,bttvb8 i- i6 c& c% d/ T) Y0 b. N

6 _& p/ g" V- `% [8 r0 s[ 本帖最後由 janleung 於 2008-3-18 12:46 PM 編輯 ]
作者: ronnie328    時間: 2008-3-18 12:47 PM

点讲咧,系就系闷左嘅,本人都唔系太钟意听大野先生,其实只系距前两PART稳野黎做变闷左,丧DO男就够搞笑,不能的秘密真系不如以前嘅名人怪谈,不过我反而想讲下架势堂,平均都还可以,只系讲几钱戏飞有D闷,同埋我最闷的就系少年吃食个度,(虽然一个月先一次),因为三个嘉宾有其中两个听众可以互动,云海就大家都钟意听,少年食神得一个距系度系甘讲,得个听字,听一个钟好闷5 t2 w% [4 G) l3 l$ K$ ]9 k# i
公仔箱論壇4 m0 m) J; D7 [, |
作者: howard825    時間: 2008-3-18 12:53 PM

之前就系因為喪do男而聽的,覺得好好笑,宜家真系幾悶
) f8 X: D* H6 y$ j, f$ h0 C* r公仔箱論壇我都一個星期聽一日節目咁多,大野先生的深情....饒了我吧,我基本都唔聽
作者: nitz    時間: 2008-3-18 01:14 PM

原帖由 ronnie328 於 2008-3-18 12:47 PM 發表 : l/ `- V# \: K$ R  {* J' {! L# S
点讲咧,系就系闷左嘅,本人都唔系太钟意听大野先生,其实只系距前两PART稳野黎做变闷左,丧DO男就够搞笑,不能的秘密真系不如以前嘅名人怪谈,不过我反而想讲下架势堂,平均都还可以,只系讲几钱戏飞有D闷,同埋我最闷的就系 ...
" \  Y7 G& h2 ~$ C2 O. U

. j. ?" I1 ?$ {. \3 Z3 H2 gicic
: v% @9 G& \- m4 B  K' U. H# H架勢堂我覺得最悶係塔羅joyce
) S% T8 ^. @+ U- m% r成part比佢拖低晒tvb now,tvbnow,bttvb5 P8 A3 K9 d* w4 ]$ V, k
就算係同類型o既野TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- f8 X/ r9 ?4 @& z
我相信神婆ray黎做一定無咁悶lor
作者: nicola    時間: 2008-3-18 05:15 PM

有耳哩民真系越来越无o野听tvb now,tvbnow,bttvb: s5 |: @' X2 X: D# ?
8?#f-y+R/_8cTVBNOW 論壇
作者: trancelau    時間: 2008-3-18 06:03 PM

恩恩``我系廣州人嚟噶```  \$ |8 h- `. E( V
晚晚都要聽住903訓覺噶```
0 L$ f+ [# k3 a4 @www3.tvboxnow.com哩排越來越快訓著```
3 p# B7 e: h/ r6 l' I8 BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。因為有耳哩排實在太悶啦```
( [) R: x8 c0 M  Q; c% |3 mTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。發仔仲好聽過距````
9 ~9 J+ ^/ y# @4 Etvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& i2 M. n: D) A5 H: ]/ \
始終都系晴朗好```
作者: wing1990    時間: 2008-3-18 07:22 PM

係..& @4 K7 Y$ J: D
不過我想聽佢新個環節..介紹工.., m/ U8 e) a; a
可以知道人地有幾辛苦
作者: windlai    時間: 2008-3-18 08:24 PM

Part4一向唔聽
作者: ronnie328    時間: 2008-3-19 12:18 AM

原帖由 nitz 於 2008-3-18 01:14 PM 發表 tvb now,tvbnow,bttvb6 x+ ^* i" G# @! Y& }2 z. G( U

( f$ [2 D  W& Gtvb now,tvbnow,bttvbwww3.tvboxnow.com$ B: D- _% H. o0 s( Z: A6 x
icic
# Z: g# V. \- Z  N1 F  n# pwww3.tvboxnow.com架勢堂我覺得最悶係塔羅joyce
/ l* b# p6 E& H0 O0 V! r3 {成part比佢拖低晒
9 Q- u" v. B4 C) \! c& P* v1 o! y# kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。就算係同類型o既野TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 s* v) @" n/ ?5 D1 y
我相信神婆ray黎做一定無咁悶lor
7 E2 I3 _  t/ |8 S0 m9 K3 P' |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
# k7 B/ g0 A1 D公仔箱論壇公仔箱論壇6 ^( g9 t  G5 o; J2 d+ s

% g! e- R* R: C* }4 V我就始终觉得少年食神闷爆,强烈希望距换人,仲有唔记得讲好想距玩番耳王十四一心,仲问下NITZ,神婆ray系乜水,呢个我就真系唔知了
作者: asksky123    時間: 2008-3-19 12:36 AM     標題: 回復 #1 nitz 的帖子

那個大野先生環節...聽過一次後已經未試過聽哂呢個環節... 抽咩牌...多鬼餘....佢 or (三個主持人一齊) 不如直接同個當事人講佢 or 佢地既意見啦 - -公仔箱論壇7 [/ T- |. \. M2 x" v# }

) A( q8 ~3 _+ I" Kwww3.tvboxnow.com前面既環節...就真係普通左,家下唔多好笑....
作者: fanny5656    時間: 2008-3-19 01:57 AM

我覺得大野先生同成個節目的tone都唔同...怪怪的...tvb now,tvbnow,bttvb" k( o8 n# W' `8 ~+ G
...不能說的秘密又係怪怪的...
7 \2 T* w2 |. Ewww3.tvboxnow.com以前的名人怪談好聽好多...
# O& {8 \; W  M; w  o" K3 P5 H公仔箱論壇
. T% T0 S) F: x, ]同埋...塔羅joyce的確係名人堂中較弱個o個...
; _, S8 f+ f, n2 A. DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。最近無玩咁多遊戲...我覺得好好多...
  |& a7 g5 M* N# K( h% v% T% [公仔箱論壇唔會樣樣野都無時間...到喉唔到肺...
作者: simonq    時間: 2008-3-19 02:33 AM

原帖由 trancelau 於 2008-3-18 06:03 PM 發表
/ ~) `' i7 `5 t4 v恩恩``我系廣州人嚟噶```tvb now,tvbnow,bttvb8 Q* L" ~# W8 L& C" x) S$ E  E6 z
晚晚都要聽住903訓覺噶```
, E" ]6 D- r1 l! Y! ~哩排越來越快訓著```tvb now,tvbnow,bttvb) g1 x7 @4 }( |0 G& ^; ?
因為有耳哩排實在太悶啦```tvb now,tvbnow,bttvb2 @* S: D- e9 ^1 ^- ^: |7 n, [
發仔仲好聽過距````
# G) {- r% {" @  }, A, ~4 H
1 n: F3 q: I( V' ^tvb now,tvbnow,bttvb始終都系晴朗好```
" d4 q9 N( y4 T6 o! e# Z; P; rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
' e) A3 f3 T( g) K+ ]8 u2 K6 v7 Owww3.tvboxnow.com" g$ E; r4 }8 r
点解你系广州会听得到903既?在线听吴系慢到晕低既咩?
# }# Q: K/ M: {www3.tvboxnow.com我好想听live啊,教教我啊!
作者: idwing    時間: 2008-3-19 07:30 AM

yea yea~ so sad... usually i'll listen to thursday... but nwo.. sigh..
作者: faster388    時間: 2008-3-19 09:19 AM

i think still okla..maybe they change their style of show..200% support!!!
作者: ronnie328    時間: 2008-3-19 11:09 AM

原帖由 simonq 於 2008-3-19 02:33 AM 發表
$ Q( E; k: @* T# \
4 @( i) i! r# C% A! I$ N
9 \) |4 t3 T1 x
' G6 M% f) t9 I6 j+ u! R! o& L' x: x点解你系广州会听得到903既?在线听吴系慢到晕低既咩?, t* J. ]7 E& R: X. m
我好想听live啊,教教我啊!
2 J& q, |/ e9 Z9 [: H
公仔箱論壇# K) f8 c& E) k
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 d4 T2 f0 Q2 G" b$ Q
下载一个软件叫电视蚂蚁,里面就有商台听了,一D都唔会卡
作者: nitz    時間: 2008-3-19 03:27 PM

原帖由 ronnie328 於 2008-3-19 12:18 AM 發表 公仔箱論壇( Y6 J: u( Z$ t
公仔箱論壇: {9 S, Y7 U5 y- n) m6 @

9 N- M4 Y+ r, B% n公仔箱論壇
/ R! E2 Q6 A4 A3 ]+ H( q
* H" n" Y2 ?4 m& N5 c. T公仔箱論壇我就始终觉得少年食神闷爆,强烈希望距换人,仲有唔记得讲好想距玩番耳王十四一心,仲问下NITZ,神婆ray系乜水,呢个我就真系唔知了
tvb now,tvbnow,bttvb$ F3 W( ]  ?: P
神婆ray之前都有上去架勢堂ga0 c* |, i+ t0 C" w% K" e5 k
都有幫水儀占卜過
4 k6 C6 w" G0 H* {  {- s: z公仔箱論壇架勢堂呢個名都好似係佢改ga
作者: ronnie328    時間: 2008-3-19 10:09 PM

哦,我醒起了,好似系有甘一回事,唔该晒
作者: trancelau    時間: 2008-3-19 10:33 PM

原帖由 simonq 於 2008-3-19 02:33 AM 發表 ! e* _$ q) q. B: \/ v% v+ W

% y7 V% i7 X, u5 @, V- @4 Ctvb now,tvbnow,bttvb. h# c# N9 {& |, ]
tvb now,tvbnow,bttvb: A2 ]( u& ?/ p9 w/ z$ Y
点解你系广州会听得到903既?在线听吴系慢到晕低既咩?
5 v; i: N8 _8 V. p5 K2 ?" f 我好想听live啊,教教我啊!
; u1 c( ]9 R9 _: p' p7 a公仔箱論壇
3 v2 x: O* f" p# B( ]tvb now,tvbnow,bttvb7 l) ~5 z4 Y5 Y/ t: b( [
你上網搜索[TVAnts]就得噶啦```4大電臺都有得聽噶```一D都唔占內存又唔卡
作者: m012    時間: 2008-3-20 12:54 AM

我都唔聽好耐囉 我而家多數聽uonlive深宵直播室都唔錯啦:onion18: 大家可以試試嗾:onion05: http://www.uonlive.com/program/NPI
作者: siu_ming910    時間: 2008-3-20 12:32 PM

大野先生悶死.
作者: akula    時間: 2008-3-20 09:39 PM

已经放弃有耳哩民喇~~
* n/ w! y5 ]$ nwww3.tvboxnow.com架势堂都无以前甘好听~~
6 a, S; O$ N% U3 O, z/ Q. D' B公仔箱論壇衣家好想三姑快D返黎姐!!
作者: elttil    時間: 2008-3-20 09:45 PM

i dont think so
作者: nitz    時間: 2008-3-20 09:47 PM

原帖由 akula 於 2008-3-20 09:39 PM 發表
+ T) i- H3 F7 L# ]! ^) |. J1 E已经放弃有耳哩民喇~~
6 }" Y. ]5 v  t8 H/ ?4 c3 L$ ntvb now,tvbnow,bttvb架势堂都无以前甘好听~~www3.tvboxnow.com; w; @( N. f% T/ c$ @
衣家好想三姑快D返黎姐!!
' Y6 Q8 s8 P7 j5 w+ s4 `www3.tvboxnow.comhaha
8 V+ j! d2 c: N5 U' |三姑唔憂做
' H" K$ y4 \5 X  N/ f5 v9 z1 M要湊女...
作者: fanny5656    時間: 2008-3-21 01:44 AM

原帖由 akula 於 2008-3-20 09:39 PM 發表
+ V2 t. ~7 t& F. R  m8 JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。已经放弃有耳哩民喇~~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) j  a8 W8 C1 H
架势堂都无以前甘好听~~www3.tvboxnow.com: a: F+ y- A" X1 F% P# t
衣家好想三姑快D返黎姐!!
tvb now,tvbnow,bttvb$ G% h$ C8 {; I0 N+ t
公仔箱論壇# \7 z1 X6 r" F: f
好miss三姑...
作者: shawndeng    時間: 2008-3-21 03:11 AM

我反而覺得有時臨睡前響床到聽大野先生幾舒服同relax~~www3.tvboxnow.com( @7 ?( t- ~( w7 y5 }) z
有冇人同意呀???
' D3 }- r! s+ }  y0 P
7 v& p) r) Q" l6 v[ 本帖最後由 shawndeng 於 2008-3-21 03:14 AM 編輯 ]
作者: elttil    時間: 2008-3-21 11:04 AM

#33tvb now,tvbnow,bttvb4 n) l9 R6 S/ c8 V! q. }5 w
i agree with you
作者: lecorbusier    時間: 2008-3-22 10:04 AM

我都唔聽 part 4 好悶
作者: tvbago    時間: 2008-3-22 11:06 PM

大野先生係第四part,次次都唔聽...
作者: annieng268    時間: 2008-3-23 09:29 PM

I still listen 有耳哩民
7 v) z; ?5 P5 p1 {2 [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。but I don't listen 架势堂 now.
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; x2 x* L" m6 m# z: n4 x
I miss 三姑.
作者: keroro-1972    時間: 2008-3-24 09:39 PM

其實依家連架勢堂都係有dl冇聽咁濟,森美移動亦大不如前但依然叫做有聽:019:
作者: 265    時間: 2008-3-26 02:43 PM

永遠十卜leo同阿非
作者: lapchan    時間: 2008-3-27 11:33 AM

已经没听有耳喱民啦~~好似Leo本身都唔多中意阿喱,阿喱同Leo&阿菲唔多夹!
  Y" ?" ^9 N& W3 qwww3.tvboxnow.com最中意听森美移动,但系依家没左幻想剧,没以前甘好听!
作者: kirosrkr    時間: 2008-3-28 12:25 PM

我都唔明點解阿喱可以做晴朗。。
作者: nitz    時間: 2008-3-31 10:46 AM

原帖由 kirosrkr 於 2008-3-28 12:25 PM 發表 tvb now,tvbnow,bttvb( y, N; R2 \: r5 s" c; d
我都唔明點解阿喱可以做晴朗。。
+ o, a& e. R( f/ ~: C4 uwww3.tvboxnow.com大學生掛...
作者: hawkss    時間: 2008-3-31 09:23 PM

原帖由 nitz 於 2008-3-31 10:46 AM 發表 公仔箱論壇! W$ W$ _4 s8 j' k! m

+ i/ M6 @- ^5 E! r9 F( H大學生掛...
tvb now,tvbnow,bttvb$ s1 b+ E  p; ?" v
: ^9 q2 ~2 [/ R2 n0 j, L
但肥谷做得好好多tvb now,tvbnow,bttvb6 [. n* `5 I- c- p" G* O7 Y
有時我什至想林狗ng好返尼...
作者: nitz    時間: 2008-4-3 01:02 PM

咁又唔好... 肥谷+迪血+jan先正呀
作者: あ百分百ほ    時間: 2008-4-6 09:09 PM

刚刚出的时候有听了两个星期.之后就觉得唔好听了..到现在一直都没有听..

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www3.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0