標題: [翻唱] ------------------------------- [打印本頁]

作者: Genicle    時間: 2015-1-5 11:38 AM     標題: -------------------------------

$ b$ \' O4 S6 s" w7 U7 t公仔箱論壇
: U" x1 ]- Z$ _2 Y5 fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。[attach]3013619[/attach]
作者: pinaroo    時間: 2015-1-5 03:24 PM

8 T) R8 H3 |" k) z
% r5 ^) P& t  `- I' ^" y4 u公仔箱論壇

鼻音重, 但我唔會改

U/ J/ k8 [- p6 Zwww3.tvboxnow.com

講得好.我好欣賞 呢句

我有我風

; d& k# K2 v4 y  _" Qtvb now,tvbnow,bttvb

我咁講係有原因,我都俾歌王咁話我.

tvb now,tvbnow,bttvb$ C$ p, }3 \5 D9 b  s0 D; o

今次好特別.我楂主意加妳精華.

# h4 Z' V9 G, d- D

同唱歌無關,因為妳講出我心聲.

% J  }4 ?5 U- h: D- D& g

我只係覺得咬字可以清啲.其他無問題.

) T* u1 k/ S1 o1 U0 w4 u3 w# o+ \www3.tvboxnow.com

有 feel,好好聽.

# x5 z/ [* B; |  M5 U

多謝妳的分享.

/ S' Z. G* [: s: \4 i4 M公仔箱論壇

請支持本論壇.

& s2 o* y9 Z, T& I8 L- c

努力呀.支持妳.

TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. J6 F4 |4 N+ P( O

係一樣 小問題.我地希望 在帖內 重寫多次 歌手名 歌名.

公仔箱論壇7 J2 f+ y- M' H6 _

但妳新 唔清楚,唔係妳嘅錯.P 版主 幫妳 搞番掂.

作者: Genicle    時間: 2015-1-5 10:04 PM

6 f: z  \5 g0 K" t* x
講得好.我好欣賞 呢句
9 F! c$ j! [8 n' R7 q" Y6 v# pTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我咁講係有原因,我都俾歌王咁話我.
8 H; ?1 I1 ^! A' }5 d$ mtvb now,tvbnow,bttvb今次好特別.我楂主意加妳精華.
/ q9 o) `) G+ g0 P7 c1 d; ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。同唱歌無關,因為妳講出我心聲.TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# T7 {) k# P. R3 p& V( h9 v$ \& a3 p
我只係覺得咬字可以清啲.其他無問題.
! H! C. x  i7 R  _; g1 @www3.tvboxnow.com有 feel,好好聽.
- @9 n# @! h. g! W, [- n1 Zwww3.tvboxnow.com多謝妳的分享.www3.tvboxnow.com3 l. _: W# m( @: H7 }: o
請支持本論壇.TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( f) g% \2 R# [1 N( P
努力呀. ...
3 [( F# w, J4 {1 S" e) O8 Ppinaroo 發表於 2015-1-5 03:24 PM
* K! }! q: l/ Bwww3.tvboxnow.com
- o, q: \) @3 Q7 B: L4 n7 NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係喎. 唔該P版主
* E% x; d+ n/ x) dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我又唔記得左要加返歌手and歌名o係帖入面, 我真係要緊記先得喇~~~
( q" y7 Z0 h" H' }3 ewww3.tvboxnow.com
. N' [( W6 v  Y) ztvb now,tvbnow,bttvb成日都有人話我鼻音重, 叫我改....
4 n0 r+ z2 O( c5 @) {7 CTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。改咩呢....我連講野都有鼻音....唔通我要重新學講野....
# ~+ I$ T4 r& S6 W# B* CTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唱歌o既野....我真係覺得隨心就好, 鐘意點唱就點唱

作者: ~劍全~    時間: 2015-1-5 10:32 PM

Genicle 唱得好投入又夠放." B2 `, ]: w6 ^7 G; H  y( k( u4 i
公仔箱論壇1 m4 A# f3 x1 ~( @- s* s* Q$ D
我係鼻音重, 但我唔會改~~www3.tvboxnow.com8 \! _4 c: e. P# o, z6 G
我有我風格~~
7 I9 g; a# c1 y* rtvb now,tvbnow,bttvb唱歌真係需要有個人風格,我覺得妳已經做到.公仔箱論壇, }% X3 Q3 @9 t. ]4 X

4 [9 \5 D1 ^0 D# V$ q0 B公仔箱論壇期待妳下個作品!!
作者: patsypatpat    時間: 2015-1-6 01:49 AM

我完全唔會留意到Gen既鼻音… 都聽左甘年啦...www3.tvboxnow.com1 E/ O2 F* J3 Q2 E0 X- o% C
如果你刻意改一定會好唔自然,好奇怪...
& B7 d* T* g1 G" v而家已經好好, 你既聲線有型又帶性感, 我鍾意!
, h5 Y- X$ N/ Y* V; Q- B. j9 |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唱得好好哩首… 支持Gen!
作者: kilykilyk    時間: 2015-1-12 01:08 AM

咁都鼻音重??唔多覺喎.....
1 W1 \: R. |' n9 N! `  Vtvb now,tvbnow,bttvbgen聲音真好好聽,低音是強項,高音通透,音色又靚,是我很喜歡的聲音,唱得好正~

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www3.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0