標題: [新聞] 自稱有排抖為轉投皇馬鋪路 C朗詐傷唔返曼聯? [打印本頁]

作者: altooooon    時間: 2008-6-21 08:45 AM     標題: 自稱有排抖為轉投皇馬鋪路 C朗詐傷唔返曼聯?

失意C朗扭計過皇馬!葡萄牙周五凌晨歐國盃以二比三不敵德國,宣布八強止步,大紅人C朗受到轉會傳聞困擾,全場踢到冇晒影,賽後佢以「腳傷要做手術」為理由,暗示唔會幫曼聯踢暑假熱身賽,仲話希望「未來幾日搞掂轉會」,睇C朗已決意離隊,紅魔想唔放人都唔得!

隨住葡萄牙出局,C朗會放三個禮拜假叉電,但佢似乎覺得唔夠皮,暗示話要更長時間休息:「我依家要去做手術,其實過去三個月我隻腳都有小問題,我需要足夠時間去恢復。」之不過C朗出道以來都冇咩傷病,正式係畀人踢極都唔傷,呢次佢突然話要做手術,難免令人覺得佢係為轉會玩野,據聞皇馬亦已打算用八千萬鎊(約十二億港元)收購佢。

稱做手術似逃避熱身賽

根據安排,曼聯暑假第一場熱身賽係七月十二日對鴨巴甸,跟住佢到南非踢三場表演賽,理論上都冇預C朗歸隊,但係七月二十八日對樸茨茅夫,同埋八月二日對愛斯賓奴熱身賽,C朗點都應該出席,因為社區盾八月十日開波,依家佢話要更多時間養傷,聽口風係間接同紅魔攤牌:「唔使預我!」
姑勿論C朗係咪準備「延長假期」逃避熱身賽,佢說話已足夠令紅魔擁躉心碎:「(離隊)可能性好大,但我一直都話,呢件事唔係我可以決定,未來幾日,可以睇我能唔能夠達成(轉會)協議。」同一時間,皇馬就透過發言人話,假如C朗「公開表態想轉會」,佢會即刻展開斟介,世紀轉會一觸即發!

作者: wlt1110    時間: 2008-6-21 02:08 PM

每天都有c7的转会传闻,听了都闷!
作者: mentine    時間: 2008-6-21 02:43 PM

一个反骨仔
作者: pop534    時間: 2008-6-21 04:43 PM

好波 冇品
作者: maidli    時間: 2008-6-24 02:19 AM

最好病到脚不能用:024:

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www3.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0