標題: (真人真事)在大圍發生的事>V< [打印本頁]

作者: master789    時間: 2008-7-15 11:39 PM     標題: (真人真事)在大圍發生的事>V<

呢件事系發生系2星期前,,,,,,www3.tvboxnow.com! [$ k8 T% c5 d' e- B
話說我同我男朋友就住埋一齊

* z, [# w* n2 y我地住係大圍(金X花園)
8 b& _" P5 r& V# O7 p* G. t! W有一日..佢就叫我同佢扑野..
8 R1 {5 v- K6 n  j3 W點知做緊期間..公仔箱論壇; \8 _" \% G0 e3 A3 d( U
發現廁所無啦啦有水聲...
# }2 d( R+ B+ @tvb now,tvbnow,bttvb之後我同我男友就入去睇下...www3.tvboxnow.com* b6 a1 ~- p* j" I5 ~# O
之後就當無野出番黎,,tvb now,tvbnow,bttvb! U3 `' x* Y# w" {
點知怪事又黎...
$ L8 [7 S0 F0 J" h3 bwww3.tvboxnow.com個廁所d燈無啦啦自己又開又關,,
* V# s0 \  P3 k9 M& [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。之後最奇怪既就係...
% x1 D0 \- C$ r- D1 P$ `+ Y( JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我地扑緊野..梗有CONDOM...
1 K+ b6 X/ m7 R( @) h* c6 Y  W1 p; Z但無啦啦唔見左(間屋得我地2個)tvb now,tvbnow,bttvb$ L. D5 u3 P1 Z7 r! ~) u
之後我地好驚...tvb now,tvbnow,bttvb6 r3 W  ]3 ^! w: ?  y3 l
第2朝就搬住去酒店住...公仔箱論壇& s# ~  m6 S$ m/ N# M
之後再搵師父去睇...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) J5 h( r3 H% P. R/ D# f+ j
師父睇完..我地就搬番入去住...
8 N# \0 [  y" n3 E之後都無咩事嚕...公仔箱論壇, E& n9 ?! m9 ~/ N* ]
淨係成日有d水聲...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- x% b  m: J1 ?* `  w
而家我地都唔理囉
作者: jade119    時間: 2008-7-16 10:54 AM

好恐怖!
作者: cnyong    時間: 2008-7-17 03:16 PM

thx...
作者: pisceswong    時間: 2008-7-17 10:53 PM

多謝分享經歷!!
作者: a.d.lee    時間: 2008-7-17 11:01 PM

咸濕色鬼?
作者: rome000    時間: 2008-7-18 12:26 AM

thanks for sharing
作者: zjwpql    時間: 2008-7-19 01:41 PM

作者: yychee    時間: 2008-10-21 05:21 PM

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www3.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0