標題: 中國湖北武當山風景相片 [打印本頁]

作者: 邪x    時間: 2009-6-28 05:51 PM     標題: 中國湖北武當山風景相片

中國湖北武當山風景相片,希望你地鍾意啦﹗我真係有去過嫁,可以問我武當山風景既意見﹗
% y7 x* e* O1 q2 l( OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 b# R2 k4 y1 s; I* Y: F+ `
[attach]688100[/attach][attach]688101[/attach][attach]688102[/attach][attach]688103[/attach][attach]688104[/attach][attach]688105[/attach][attach]688106[/attach][attach]688107[/attach][attach]688108[/attach]
. {* a& T: i) `+ I$ u3 V* e- stvb now,tvbnow,bttvb
& f" Y( F3 P5 n5 o/ E% k; j, r4 i* ^
如果大家有任何意見、請回覆。多謝﹗
作者: k23bb    時間: 2009-6-28 06:33 PM

感覺好高啊...不過都想一去
作者: henrysuncpu    時間: 2009-6-28 06:47 PM

估不到武當山都有缆车。
作者: 邪x    時間: 2009-6-28 08:56 PM

估不到武當山都有缆车。
* Q- T, J  B7 p; \* R7 C, |8 F( ^tvb now,tvbnow,bttvbhenrysuncpu 發表於 2009-6-28 06:47 PM
* ?8 P8 e# h8 I; x5 u- u

; E) G1 X8 g, v& g- d我都係前幾年前同朋友去嫁﹗不過真係幾好玩嫁,坐的士都好平嫁。
作者: 邪x    時間: 2009-6-28 09:02 PM

感覺好高啊...不過都想一去
- ?  ]4 X8 Y1 ewww3.tvboxnow.comk23bb 發表於 2009-6-28 06:33 PM
+ d1 R  ^# F& S

* J% j. w# Y8 ]; e1 o( Y- rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。個度d生活指數好低嫁,晚上八時街燈都無,想出街都唔得嫁。
作者: dxb    時間: 2009-6-28 10:48 PM

唔知座缆車上唔上到山頂呢?要行嘅路多唔多會唔會好辛苦o架
作者: 邪x    時間: 2009-6-28 11:12 PM

唔知座缆車上唔上到山頂呢?要行嘅路多唔多會唔會好辛苦o架
  m) Q0 n7 l1 T- X, N: V! i* |公仔箱論壇dxb 發表於 2009-6-28 10:48 PM
www3.tvboxnow.com' R9 p) ?% z1 y! i0 p

$ j' P6 m- m! A( H# ^  @  P; _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。個纜車係上到山頂嫁,至於行樓梯係可以上到去既,大約要行三、四個鐘行樓梯啦﹗真係好高嫁,我係同公司同事行上去,到最後坐纜車落黎。
作者: k23bb    時間: 2009-6-28 11:35 PM

www3.tvboxnow.com4 `9 S8 o3 Z% F- U5 @% Y' S2 a

% J$ D* Y* W. b# ltvb now,tvbnow,bttvb個纜車係上到山頂嫁,至於行樓梯係可以上到去既,大約要行三、四個鐘行樓梯啦﹗真係好高嫁,我係同公司同事行上去,到最後坐纜車落黎。
: |( m0 w7 n6 U, x0 z( r. ?9 X& Gtvb now,tvbnow,bttvb邪x 發表於 2009-6-28 11:12 PM
行3,4個鐘樓梯...仲要咁高...未上到去我諗我就暈啦
作者: dxb    時間: 2009-6-29 02:08 AM

www3.tvboxnow.com4 a2 `$ p; ~/ z8 \0 y
tvb now,tvbnow,bttvb: E+ I% V" O4 f& B6 Y
個纜車係上到山頂嫁,至於行樓梯係可以上到去既,大約要行三、四個鐘行樓梯啦﹗真係好高嫁,我係同公司同事行上去,到最後坐纜車落黎。) _/ T8 U$ p1 }6 \& S) s# ^
邪x 發表於 2009-6-28 11:12 PM
& A0 t" H2 {" y* }2 }: i9 j
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& f; Q2 O- |6 x, f; G" [2 Q2 D
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 s  P: F( B2 X) B
你真犀利可以行三、四個鐘仲要係上山喎~ ~我諗我行到一半以經頂唔住喇
作者: magicxu    時間: 2009-6-29 02:48 AM

爬上去真的很累哦,但是不到山顶怎么看得到不同的景色呢,望下去很宏大的感觉,好图多谢分享
作者: dxb    時間: 2009-6-29 03:17 AM

爬上去真的很累哦,但是不到山顶怎么看得到不同的景色呢,望下去很宏大的感觉,好图多谢分享
) X9 d; l& K, K) @& j1 j+ ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。magicxu 發表於 2009-6-29 02:48 AM
4 S  E( [9 H$ Z  h& ^- ~

) `. e( x7 g3 S' Uwww3.tvboxnow.com
& Z: t3 x6 `5 YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb8 D6 P  a! f0 m
咁又係呀~除非唔去如果有心去到,就點辛苦都要上山頂睇下喇
作者: online82    時間: 2009-6-29 03:41 AM

应该坐纜車落上,行下山。就沒那麼辛苦啦~!
作者: 邪x    時間: 2009-6-30 12:23 AM

应该坐纜車落上,行下山。就沒那麼辛苦啦~!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* S" `, L. U- h
online82 發表於 2009-6-29 03:41 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 |# ]; ]5 V. @: A4 q' D
" Y2 K" j  `+ W4 n0 D  o
原本我都係咁唸嫁,不過同事話,其實落山更難呀,所以我地先至行上山,之後坐纜車落黎。
作者: dxb    時間: 2009-6-30 03:20 AM

TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% Q! h$ _8 K1 m! ?( ?6 V
tvb now,tvbnow,bttvb5 h# r9 \3 Z9 S7 T4 _
原本我都係咁唸嫁,不過同事話,其實落山更難呀,所以我地先至行上山,之後坐纜車落黎。9 M! T( ~  `$ t. o% v  g/ M7 Y! G
邪x 發表於 2009-6-30 12:23 AM
, J( L( ?, H% `% q" v% E# b
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 M( M  B$ x2 d- L( q& t7 w* [
www3.tvboxnow.com6 K: h: X. n$ h& m9 t

+ O6 ~! H$ [# [' v8 u2 Q% V如果真係要行上山,我諗秋天先去會舒服d喇
作者: wep1543    時間: 2009-6-30 07:30 AM

估不到武當山都有缆车.....唔知安全吗........
作者: 邪x    時間: 2009-7-1 09:42 PM

估不到武當山都有缆车.....唔知安全吗........
# t9 `- X. q7 B+ d8 Fwep1543 發表於 2009-6-30 07:30 AM
* L  j* X" W7 O% T% ]/ tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& F% Y( c7 f* a3 G& _& q
呢個你要問我啦﹗因為我有去過,安全係ok既,起碼無迭落黎呀嗎﹖
作者: johnnychin    時間: 2009-7-3 10:31 PM

我觉得同云顶既缆车无咩分别,因为我是大马人!
作者: dxb    時間: 2009-7-5 02:01 AM

我觉得同云顶既缆车无咩分别,因为我是大马人!公仔箱論壇. L! A0 G/ C, j6 \& B
johnnychin 發表於 2009-7-3 10:31 PM
, N3 l3 D! |  m- y, M9 f
www3.tvboxnow.com& Q& D( R- T, \  Q+ b0 x+ m9 E

# H" W# m2 D+ J/ {tvb now,tvbnow,bttvb雲頂聽講話幾靚o架喎,有幾會都想去玩下
作者: 邪x    時間: 2009-7-7 10:51 AM

2 V( N8 u/ {6 b" M( H) C
7 Z9 `$ t6 Q- Jwww3.tvboxnow.comwww3.tvboxnow.com, v' T* f9 f5 ?4 J
雲頂聽講話幾靚o架喎,有幾會都想去玩下tvb now,tvbnow,bttvb/ ~+ [6 x) L0 p3 j* r  \9 y
dxb 發表於 2009-7-5 02:01 AM
4 U4 ^4 F# D: W. \1 A1 ~# atvb now,tvbnow,bttvb& @+ U8 p+ [/ b2 R; `! g& X- @
我有雲項既相片呀,下次同妳地分享呀﹗
作者: busyfun    時間: 2009-7-7 03:39 PM

武當山風景秀麗,歷史悠久,7 s- y& V: o% J" C+ ^- C% W
具有獨特的自然景觀,素有美譽喔~~~~~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 H6 Y$ }: [6 S- ]" F5 Q) E
謝謝你分享纜車上山頂圖片
0 d6 q1 I' m# E& l, |2 z$ x公仔箱論壇但是畫面取景主題如加強生態自然美景
5 b, O! T% r5 p  d公仔箱論壇這更讓人看了賞心悅目。
' G8 \- d5 f# s5 W6 I- i, b望您能多加體驗,再接再厲出爐好創作哦......
作者: peter12    時間: 2009-7-8 07:38 PM

thank you for sharing

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www3.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0