返回列表 回復 發帖
原帖由 jo7878 於 2008-4-3 06:01 AM 發表

ddly 的寵物信息
 寵物名稱:枫叶骑士
  寵物狀態:生存
  物理攻擊:3089
  防 御 力:3312
  魔法攻擊:50604
  寵物性別:雄
  組隊狀態:x1aoj1e(隊友)
  PK狀態:開啟
  寵物屬性:金
  寵物級別:4 轉/204  ...
放工後努力打怪
原帖由 jo7878 於 2008-4-3 06:01 AM 發表

ddly 的寵物信息
 寵物名稱:枫叶骑士
  寵物狀態:生存
  物理攻擊:3089
  防 御 力:3312
  魔法攻擊:50604
  寵物性別:雄
  組隊狀態:x1aoj1e(隊友)
  PK狀態:開啟
  寵物屬性:金
  寵物級別:4 轉/204  ...
if you have more, plz borrow them to me
論壇公告: [請忍耐多三天] 海外會員速度於4月6日前作改善

等了好久:014: :014: :014:
原帖由 坏蛋小子 於 2008-4-3 12:17 PM 發表
論壇公告: [請忍耐多三天] 海外會員速度於4月6日前作改善

等了好久:014: :014: :014:
我都是海外, 網速沒有大問題@@"
原帖由 willboy 於 2008-4-3 01:24 PM 發表

我都是海外, 網速沒有大問題@@"
这里变慢了很多 打怪就.... ............

回復 #1565 坏蛋小子 的帖子

好彩... 我在香港.... 網速冇問題......
原帖由 yfgary 於 2008-4-3 01:33 PM 發表
好彩... 我在香港.... 網速冇問題......
以前打怪会出现的字 "请等1秒"什么的 都好久没看到

回復 #1567 坏蛋小子 的帖子

我又咪 一樣   慢到嘔電         

好耐都冇打過法神    啦      :onion03:
原帖由 hihihuhu 於 2008-4-3 01:44 PM 發表
我又咪 一樣   慢到嘔電         

好耐都冇打過法神    啦      :onion03:
法神 ........你也不要我了吗 ..........

回復 #1569 坏蛋小子 的帖子

我的好耐   J係 2日     :014:

請問你概係幾日呀        
hello everyone
原帖由 hihihuhu 於 2008-4-3 02:03 PM 發表
我的好耐   J係 2日     :014:

請問你概係幾日呀        
1个星期多

回復 #1572 坏蛋小子 的帖子

哇      真係  好耐 窩     :onion14: :onion14:
everyone, Joanne's family is the biggest at stock market now,   keep it up everyone :014: :014:
洛杉磯湖人俱樂部 / 如果人間有未來,一定是綠色的。
我都期待網速快d,吾使打怪打到合眼訓:019: :sleeps: