返回列表 回復 發帖
yfgary  多謝妳  我收到左la~~
妳的思想如何,你的日子必定如何
原帖由 yfgary 於 2008-4-5 08:07 PM 發表
你要乜野頭盔呀???
我想要王者頭盔or法神頭盔~~
原帖由 yfgary 於 2008-4-5 08:10 PM 發表
佢之前post過啦.... 真係幾靚女呀....
下€~~€  點解無參加靚女大賽呀?   好想睇好想睇:onion03:
原帖由 yfgary 於 2008-4-5 08:10 PM 發表
我無見過wo:onion03:   :onion03:   :onion03:

仲有無得見下呢

回復 #1727 lyw1114hk 的帖子

法神我都唔夠分俾你... 我俾王者你先...
王者頭盔 lyw1114hk 1 送禮 2008-04-05 20:41:53

回復 #1728 lyw1114hk 的帖子

佢post相就係想參加... 不過話少人支持佢所以最後都冇參加!!

回復 #1729 andrew123 的帖子

佢都係post左1日... 1日之後佢都deletel曬d相... 想睇都冇...
原帖由 yfgary 於 2008-4-5 08:44 PM 發表
佢都係post左1日... 1日之後佢都deletel曬d相... 想睇都冇...
你地甘熟  你實有佢d相ge:019:     吾准講大話ga

回復 #1733 andrew123 的帖子

你唔好玩啦.... 我又點解會有佢d相..
原帖由 yfgary 於 2008-4-5 08:59 PM 發表
你唔好玩啦.... 我又點解會有佢d相..
好啦  吾玩你啦

到時吾知仲有無機會see  see 呢

回復 #1735 andrew123 的帖子

咁你問吓佢啦.....
原帖由 yfgary 於 2008-4-5 08:43 PM 發表
佢post相就係想參加... 不過話少人支持佢所以最後都冇參加!!
先多謝妳先~~  唔係化@@   唉,點解我唔知,       唔係,我實出力幫手攞妳命4千咁出力幫手宣傳

回復 #1737 lyw1114hk 的帖子

佢原來個post係到... 不過delete曬d相....
http://www.tvbnow.com/viewthread.php?tid=288640
係呀係呀...我都記得...:onion10:
少林寺係你5星級的家
原帖由 yfgary 於 2008-4-5 10:01 PM 發表
佢原來個post係到... 不過delete曬d相....
http://www.tvbnow.com/viewthread.php?tid=288640
都唔係少人支持><!!!    真係好可惜, 不過,我諗遲下 係夢幻自貼區  會有相關活動(不過真係唔知幾時)   jojo  我支持妳