返回列表 回復 發帖
掛掛 miss...呀..happy 8月15..冇咁悶...啦..機機黎陪你..沙田有花燈欣賞..
榴槤蛋撻 發表於 2009-10-3 12:33 PM
但係我要開課
Good afternoon Miss & everybody
gonkong 發表於 2009-10-3 12:54 PM
Good afternoon Gonkong 豬
中秋節快樂
而家返課室
晏啲見
Goodbye class and 主任
see you later
Good afternoon Miss & everyone
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
食藥最緊要係夾 ~搵囡唔止係齋插
寇仲~ 發表於 2009-10-2 10:15 PM
精品文章, 魅力 + 100
冇街去吖嘛
你又唔約我
Fian. 發表於 2009-10-2 10:18 PM
Call 我嘛, 人哋驚阻住妳咋
我聽日都食自己
Fian. 發表於 2009-10-2 10:20 PM
等我比個驚喜妳先
預祝淫淫生日快樂, 日日有女陪
小飛機 發表於 2009-10-2 10:57 PM
Thank you 機機 ^^
不過唔洗日日有女陪架, 唔係就無時間偷食嘅喇
好呀,等我到時送個生日kiss 既主任先
寇仲~ 發表於 2009-10-2 11:00 PM
係至好講呀, 唔準呃人嫁
Good afternoon Miss 主任 劍劍 姣鬆 and all
祝大家中秋節快樂
係至好講呀, 唔準呃人嫁 771750
主任 發表於 2009-10-3 03:26 PM
呃邊個都唔呃你啦主任 尋晚玩得開心嗎
今日去鳳園映既
哈哈哈
呵呵呵