返回列表 回復 發帖
原帖由 mickeybblim 於 2008-9-12 06:59 PM 發表

他没讲出口啊
不用说的。。。
生活中若沒有朋友,就像生活中沒有陽光一樣。
原帖由 tingx2 於 2008-9-12 07:01 PM 發表

吓?!咁你依架系无野玩。。拿我地来玩??
不是玩架, 你不认真负责啊
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 jclai 於 2008-9-12 06:57 PM 發表

他说很爱你
很爱很爱你.... 所以愿意...
托雷斯... 接下句..........................................
珍惜四人帮。。。
原帖由 chfong2 於 2008-9-12 07:01 PM 發表
我也要幸福
为咗3va的幸福...你不可以
原帖由 mickeybblim 於 2008-9-12 06:58 PM 發表

我比较喜欢收钱
钱就是你的至爱
原帖由 bmoon1977 於 2008-9-12 06:57 PM 發表
托雷斯... 你放错相了... 因该是这才对----------
谢谢你。。。。
生活中若沒有朋友,就像生活中沒有陽光一樣。
原帖由 jclai 於 2008-9-12 07:02 PM 發表

不用说的。。。
讲出来,好D
原帖由 mickeybblim 於 12/9/2008 19:01 發表
大嫂.. 快D去训
ok~ i go to bed   la~~

cu
原帖由 bmoon1977 於 2008-9-12 07:02 PM 發表
托雷斯... 接下句..........................................
歌词接龙...
原帖由 wongjj 於 2008-9-12 06:59 PM 發表

.....i go to bed la....cu tmr
sweet dream...............
珍惜四人帮。。。
我去吃饭...
原帖由 mickeybblim 於 2008-9-12 07:02 PM 發表

不是玩架, 你不认真负责啊
唔好啊。。 唔好无端端将我同nicnic搞埋一起啊。。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-9-12 07:02 PM 發表
我帮他接
愿意嘛!嫁给我