返回列表 回復 發帖
原帖由 Darkn3t 於 2008-1-29 07:33 PM 發表
如果你当我是人的话。。就有。。
你好啊! 终于有人来啦!:onion31:
原帖由 ljw1982 於 2008-1-29 20:20 發表

你好啊! 终于有人来啦!:onion31:
怎么讲到好像整个论坛都没有人似的。。。
Eve: |谁能够提醒我 我的爱没有把握|
哈哈哈!差不多啦!
你今天好吗?
原帖由 ljw1982 於 2008-1-29 20:25 發表
哈哈哈!差不多啦!
你今天好吗?
马马虎虎啦。。谢谢关心。。这几天我家的internet一直dc。。
原帖由 Darkn3t 於 2008-1-29 08:30 PM 發表

马马虎虎啦。。谢谢关心。。这几天我家的internet一直dc。。
那就是罗!害我要跟靓女(Darkn3t)讲话也不能!:019:
今天是我的老妈生日啊!:014:
原帖由 ljw1982 於 2008-1-29 20:33 發表

那就是罗!害我要跟靓女(Darkn3t)讲话也不能!:019:
今天是我的老妈生日啊!:014:
叫我Eve吧。。我英文名是Evelyn。。
哦。。最近蛮多人生日的。。帮我跟伯母说声,金星靓女祝她生日快乐。。
原帖由 Darkn3t 於 2008-1-29 08:43 PM 發表

叫我Eve吧。。我英文名是Evelyn。。
哦。。最近蛮多人生日的。。帮我跟伯母说声,金星靓女祝她生日快乐。。
哈罗!Eve妹! 我代我老妈跟你说谢谢啦!:014:
他今天跟我的老爸去两人世界啦!丢下和我妹妹啊!
原帖由 ljw1982 於 2008-1-29 20:51 發表

哈罗!Eve妹! 我代我老妈跟你说谢谢啦!:014:
他今天跟我的老爸去两人世界啦!丢下和我妹妹啊!
那么可怜哦。。晚餐自己解决咯。。等下我也要出去帮朋友提早庆祝生日。。好久没唱K了。。
原帖由 Darkn3t 於 2008-1-29 08:53 PM 發表

那么可怜哦。。晚餐自己解决咯。。等下我也要出去帮朋友提早庆祝生日。。好久没唱K了。。
还有得唱K啊!我也是很久没去啦!:onion14:
那我也想去啊!你是不是去REDBOX啊!
"老媽"好似係粗口黎喎?

駛唔駛去咁盡啊?
我也不晓得。。只是跟车而已。。好像是neway。。
杰少。。我先去准备一下。。要出去了。。下次再谈。。
原帖由 Darkn3t 於 2008-1-29 08:59 PM 發表
我也不晓得。。只是跟车而已。。好像是neway。。
杰少。。我先去准备一下。。要出去了。。下次再谈。。
好啦!
原帖由 crazie 於 2008-1-29 08:58 PM 發表
"老媽"好似係粗口黎喎?

駛唔駛去咁盡啊?
哈哈哈!是看你怎么看和想而已啊!
你可以说是不好听,不过给我就OK啊!
咁又係既…不過 "老媽子" 會會好聽點!
原帖由 crazie 於 2008-1-29 09:06 PM 發表
咁又係既…不過 "老媽子" 會會好聽點!
那也是!不过你用华语来读又不一样啦!