返回列表 回復 發帖
原帖由 cammy8080 於 2008-9-12 08:59 PM 發表

你要攞兄弟幫嘅人D嘢...你估唔使問下大佬呀...

点會傷到你心??....你都無心嘅....有心嘅話....你都攞到支花啦
hello!cammy!how r u?
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 peterzai05 於 2008-9-12 08:49 PM 發表
我送给你先
嘩~ 你copy我d野就當送比我架喇,你知唔知個公仔d閃花真係我整架,so我至蓋印加VC兩個字咋~ 
原帖由 dicksonkhan 於 2008-9-12 09:01 PM 發表
hello!cammy!how r u?
cammy去睡了啦
原帖由 cammy8080 於 2008-9-12 09:02 PM 發表

小白....我要了....明天我OFF....明天見吖
2mr i back hometown no free lo!c u on next few days la
大家好
原帖由 susan2020 於 2008-9-12 09:03 PM 發表

cammy去睡了啦
hi,nice to meet u!!
原帖由 peterzai05 於 2008-9-12 08:50 PM 發表

我是出名的8公 什么东西都要8一下
好得很,我同CAMMY講緊MC黎時食乜好,你比D意見吧~~ 
原帖由 cammy8080 於 2008-9-12 08:50 PM 發表

我唔識會再問架...你唔好嫌我煩就得喇
唔會,禮貌的發問我一定答的~ 

最怕有D人發問得黎好似奉旨要答佢,唔答仲話你係衰人果D0姐,以前真係遇不小~ 
原帖由 Venus_Cat 於 2008-9-12 21:02 發表

嘩~ 你copy我d野就當送比我架喇,你知唔知個公仔d閃花真係我整架,so我至蓋印加VC兩個字咋~ 
几时做一个来给我我要有写vc+peter的
礼记!加油!加油!加油!
原帖由 Venus_Cat 於 2008-9-12 21:04 發表

好得很,我同CAMMY講緊MC黎時食乜好,你比D意見吧~~ 
这东西他要问靓姐啊,靓姐是家庭那专科
礼记!加油!加油!加油!
原帖由 cammy8080 於 2008-9-12 08:51 PM 發表

你咁樣佢好傷心架....
None Of My Business~ 
原帖由 cammy8080 於 2008-9-12 09:01 PM 發表
喇....VC...PETER....明天見
gn~ 
原帖由 Venus_Cat 於 2008-9-12 09:08 PM 發表

None Of My Business~ 
爱神猫猫。。
原帖由 peterzai05 於 2008-9-12 09:07 PM 發表

几时做一个来给我我要有写vc+peter的
做一個不難,拔VC+PETER嘛......做了之後,我想我會好後悔,生不如死呢~ 
原帖由 peterzai05 於 2008-9-12 09:08 PM 發表

这东西他要问靓姐啊,靓姐是家庭那专科
你話你八,乜都想知嘛,咪問埋你囉~