返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版雲加 於 2006-7-29 02:06 AM 發表

?:o
冇野:)
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-7-29 02:06 AM 發表

一舖之嘛......:L
之後佢當左我係目標.....

PAIR PAIR 都頂死我......
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

寵物名稱:龍堡喪貓
寵物性別:雌
攻擊力:319
防禦力:67 HP : 113 / 310

SP : 900 / 1500

EXP : 2%

寵物狀態:生存
寵物級別:60
寵物屬性:土
寵物PK:拒絕挑戰

變左箭豬.....:L
我死出.....走 4 隻先......
之後你地互片......
我都等收 PLACE
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-7-29 02:11 AM 發表
我死出.....走 4 隻先......
之後你地互片......
我都等收 PLACE
我舖舖都細到死.....有大牌時就比人頂住哂!! :@
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-7-29 02:10 AM 發表

之後佢當左我係目標.....

PAIR PAIR 都頂死我......
成手牌都係pair
局住出
就算有多dee係手,但d 牌散,結唔到
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-7-29 02:11 AM 發表

寵物名稱:龍堡喪豬
寵物性別:雌
攻擊力:319
防禦力:67 HP : 113 / 310

SP : 900 / 1500

EXP : 2%

寵砮..
;P
原帖由 Q版禾確特 於 2006-7-29 02:13 AM 發表

成手牌都係pair
局住出
就算有多dee係手,但d 牌散,結唔到
可能格食格.......

我牌麻麻...見你咁勇.我輸少當贏...走下山先.......

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-7-29 02:14 AM 發表

;P
我呢隻貓真係乜都有齊...>.<

貓 >> 啫喱 >> 龜 >> rabbit >> 箭豬 >> ....???:L
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-7-29 02:13 AM 發表

我舖舖都細到死.....有大牌時就比人頂住哂!! :@
見你地 DEE 唔停......我怕怕......

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-7-29 02:16 AM 發表

貓 >> 啫喱 >> 龜 >> rabbit >> 箭豬 >> ....???:L
追你唔到:L
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-7-29 02:14 AM 發表

;P
HA HA HA:lol;P:lol

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-7-29 02:16 AM 發表

下次會係咩??:o
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-7-29 02:17 AM 發表

NONO HELP YOU:o

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-7-29 02:17 AM 發表

你都上榜啦~ :handshake