返回列表 回復 發帖
本帖最後由 kilykilyk 於 2014-4-24 02:21 AM 編輯 www3.tvboxnow.com6 {3 Y  G; e3 M' j9 `8 ~

~/ I* ?* }. @$ _* g1 p
原來kily姐靜雞雞唱歌嚟賀pinaroo升級,有好歌聽都唔通知我6 Y, U+ Y3 A2 J4 |, y" d
見到你講P版,仲以為你講小便版,我呢度D人講小便係p或者pee
6 V# W7 N  b2 }! J0 g, H7 |5 P* Awww3.tvboxnow.comchowold2 發表於 2014-4-23 11:14 PM
www3.tvboxnow.com4 w1 |; G& l% s; t- n
p版主榮升,一定要送大禮
4 Y$ C" U3 Q# c# j0 g: T
4 |' s4 S% u' Q小便版,係咩版嚟架??haha
  ?* T3 h5 l- B! E1 P' |6 T公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb( {! ^  i, \- c5 X. A! q' n" U: o
謝謝chowold版主收聽!!
原來kily姐靜靜地賀pinaroo升級,你的好歌帶給了我們無限喜悅,有新作記得通知我哋呀,最後你的作品我贊同,請繼續努力帶給我們更多更好作品,THX!
% B3 E' |& E) O: n+ {- ftimmaxsing 發表於 2014-4-23 11:26 PM
  U, L1 D* A  N5 w/ o: H& oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。版主大人,叫kily得喇!!XD
0 r5 l$ W! S/ r' o2 S
5 b1 O; [5 [0 b3 Y/ ]& ?% S! j; k% j好多謝timmaxsing版主咁支持!!
好好聽啊!
- U3 \- I; V# h/ M) y尤其約定!!!tvb now,tvbnow,bttvb% k5 g# M# l9 [& D$ Z( _
love it~~

評分次數

• pinaroo

嬌的的的聲音。。。# u8 G" I$ x, |  [( o5 V9 b
很好聽2 N, K* w+ X0 L$ \$ A9 c
Support !

評分次數

• pinaroo

雖然我未見過妳真人,
% T( ~. v6 Y5 H' t  D8 ]* |( dtvb now,tvbnow,bttvb但合埋眼聽呢三隻歌, 憑妳嘅歌聲聲線, 我肯定...妳一定係個靚女嚟嘅!

評分次數

• pinaroo

本帖最後由 kilykilyk 於 2014-4-24 11:26 PM 編輯 5 a+ A. W3 _- i5 b+ {
www3.tvboxnow.com# `* [  {2 y7 d& t( O- I
好好聽啊!
2 d( b4 Q7 ~8 y: m) bwww3.tvboxnow.com尤其約定!!!8 r7 }) ?  {* |, w4 h1 g6 i
love it~~( L6 S: X/ [2 e) a' V' l
la..lala^0^ 發表於 2014-4-24 02:07 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ M* i' f* f! P. B8 n
# Y  z& Z5 x! g
好開心蝦蝦鐘意首歌,王菲啲歌我都好鐘意!!!多謝蝦蝦收聽!!
嬌的的的聲音。。。
! `+ c5 d, c: x7 gtvb now,tvbnow,bttvb很好聽
: N" F, v% F* Rwww3.tvboxnow.comSupport !tvb now,tvbnow,bttvb2 ^  V$ Q5 }& V6 }8 n7 U
元大長 發表於 2014-4-24 08:56 AM
; v3 b% ]" Y0 {) g9 h: m公仔箱論壇我也很喜歡元大長歌聲,多謝支持!!!
雖然我未見過妳真人,www3.tvboxnow.com. a! U2 o: j. r+ g7 {
但合埋眼聽呢三隻歌, 憑妳嘅歌聲聲線, 我肯定...妳一定係個靚女嚟嘅!
0 N+ R4 Y5 F! e, G6 c6 Fwww3.tvboxnow.compongpong0715 發表於 2014-4-24 10:20 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( ?8 l2 ]# ?1 a$ }; F
哈哈,原來pongpong咁風趣,多謝收聽!!!
賀P版主一定預埋我啦.
8 V& N% D: m4 `, |7 P2 I公仔箱論壇乜原來可以點唱? 我又點, 唔該先.
3 ~6 ], Y$ C; Q, Q7 LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# q8 f0 `% M: }. y, ?

評分次數

• pinaroo

賀P版主一定預埋我啦. 公仔箱論壇: z9 R  n, W; x
乜原來可以點唱? 我又點, 唔該先. TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 h. G8 V- l% m) I

, ?- j5 k" }# c# j- qtvb now,tvbnow,bttvbuD3AKIufams
1 A0 j- p2 k2 vTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。pull3 發表於 2014-4-25 02:18 PM
+ l: D* q+ V& R( ^9 i# {公仔箱論壇哈哈!!pull3版主似乎對這首歌有情意結
1 I( h( l0 w5 I# Gwww3.tvboxnow.com我諗pull3版主唱會更有感情!!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 Q, ]& M1 t4 _( t  i4 F
8 @( }; e% V0 m8 n
謝謝收聽!!