返回列表 回復 發帖
原帖由 后勤部长 於 2008-8-23 03:26 PM 發表

假如我获奖金,两成归帮派,剩下的咱俩每人1半...
哇,太多谢你了,我以为留系第一页是拿个彩頭添,原来是有奖金噶?老子拼了!!~~

2008-8-23星期SAT~足球貼士~(只限兄弟幫嘅兄弟姊妹)

【兄弟帮】2011年兄弟帮吹水区
現在決定第10名的特別再加送5萬tvb幣  

即是家族第1版

第1至第9名獎勵10萬tvb幣
第10名獎勵15萬tvb幣(因為第10名競爭比較激烈,所以繼續增加大家比賽的刺激感 )

回應 bubu1109 第 3214 篇文章

HIHI...long time no see
原帖由 bubu1109 於 2008-8-23 05:26 PM 發表

即是家族第1版

第10名獎勵15萬tvb幣(因為第10名競爭比較激烈,所以繼續增加大家比賽的刺激感 ) ...
哇,感玩法? 进退兩難啊!
佬大....做的好呀.......这样排第十的就没那么努力了......嘿嘿
原帖由 mini_kandi 於 2008-8-23 07:59 PM 發表

HIHI...long time no see
mini_kandi 得閒要來坐坐,這裡永遠歡迎你
原帖由 bubu1109 於 2008-8-23 05:26 PM 發表

即是家族第1版

第10名獎勵15萬tvb幣(因為第10名競爭比較激烈,所以繼續增加大家比賽的刺激感 ) ...
有奖游戏 我又来玩
冲:035:
原帖由 hoong04 於 2008-8-23 09:28 PM 發表

有奖游戏 我又来玩
冲:035:
暫時你是最威脅到第10名的成員
冇我份!屋企電腦壞咗!而家用電話上嚟行吓咋!慘!
'."`*•.¸V¸.•*´":'
   .♥babababy♥.
   '¸.•*´♥`*•.¸'
原帖由 babababy919 於 2008-8-23 11:03 PM 發表
冇我份!屋企電腦壞咗!而家用電話上嚟行吓咋!慘!
咁耐都唔出現
bubu你真係得得地啊搞十PAGE前獎金,整到D兄弟姐妹個個飛住去打怪...
以家個寵物區菊到爆啊成機個人係埋同一地區爭打怪...
原帖由 kylefunny 於 2008-8-23 11:07 PM 發表
bubu你真係得得地啊搞十PAGE前獎金,整到D兄弟姐妹個個飛住去打怪...
以家個寵物區菊到爆啊成機個人係埋同一地區爭打怪...
現在不算多了,其實最重要係換新版本,新版就算多人一齊打,都冇咁易打埋同一隻怪
我都唔想!而家成日都好悶!
'."`*•.¸V¸.•*´":'
   .♥babababy♥.
   '¸.•*´♥`*•.¸'
原帖由 babababy919 於 2008-8-23 11:20 PM 發表
我都唔想!而家成日都好悶!
冇電腦用真係會好悶,希望你快D整好啦