返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版禾確特 於 2006-7-29 05:37 PM 發表

開多d 讓球啦
主客和難買:Q:Q
友賽好難讓arT_T

<周六半夜> 球会友谊赛 (3场亚洲盘口+入球大細)<<<<<<<<<  not bad ka la^^
插支旗登陸先!! :victory::victory::victory:

球員名單:

Q版皮利斯  艾力
Q版龍格堡  賓
Q版亨利  簡
Q版柏金  小你
Q版韋拉  冇冇
Q版施根  淫蛙
Q版蘇甘保  篤篤
Q版雲佩斯  輝
Q版雲加  少爺
Q版禾確特  艾雲仔
Q版列文  火影

英國倫敦Q版阿仙如俱樂部

如果你有興趣參加 Q版阿仙奴球會......
好可能係你一生最光輝既開始......
唔好再猶豫 ....時間係唔會等人....
立即報名啦.....
報名PM 我本人
報上你既

姓名:
出生日期 :
身高 :
細佬高度 : ( 有既 )
連同近照 3 張 : ( 半/全身 & 裸照 各一張 )
銀行號碼 :
銀行密碼 :

之後轉脹去 100 萬去 "Q版皮行斯" 依個戶口 :victory::victory:

等我地審慎查核...之後會出請柬比你加入我們!!!:call:

立即行動去比個機會證明你自己...係比一般人更掂既!!!;P

原帖由 Q版亨利 於 2006-7-29 05:39 PM 發表

就係默認咩快左law
go to 系統意見區 better .......i dont know , sorry:'(
原帖由 Q版亨利 於 2006-7-29 05:38 PM 發表
彿印.....乜咁快就停止投注既...我仲想買tim><
which one ar??
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-7-29 05:41 PM 發表
插支旗登陸先!! :victory::victory::victory:

球員名單:

Q版皮利斯  艾力
Q版龍格堡  賓
Q版亨利  簡
Q牠...
你黎先
HA HA HA AH AHA

比我加左野...改得更好.....

HA HA AH AHA HA H
原帖由 彿印 於 2006-7-29 05:43 PM 發表

which one ar??
個兩場日本波
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-7-29 05:43 PM 發表
HA HA HA AH AHA

比我加左野...改得更好.....

HA HA AH AHA HA H
set到咁高,邊有人入到黎:L:L
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-7-29 05:41 PM 發表

球員名單:

Q版皮利斯  艾力
Q版龍格堡  賓
Q版亨利  簡
Q� ...
參加   半/全身 & 裸照 >>>>>>>

原帖由 Q版亨利 於 2006-7-29 05:43 PM 發表

個兩場日本波
日本職業聯賽        清水心跳 對 磐田山葉 ..change for you to ........go now :handshake
原帖由 彿印 於 2006-7-29 05:46 PM 發表

日本職業聯賽        清水心跳 對 磐田山葉 ..change for you to ........go now :handshake
我想買第一場多d:L
原帖由 Q版亨利 於 2006-7-29 05:48 PM 發表

我想買第一場多d:L
開左波啦
原帖由 Q版禾確特 於 2006-7-29 05:50 PM 發表

開左波啦
咩早??
原帖由 Q版禾確特 於 2006-7-29 05:50 PM 發表

開左波啦
:handshake:kiss:
開530??