返回列表 回復 發帖
仲有我......響樹!

各位哈佬~~
原帖由 *柳飄飄* 於 2008-5-28 11:29 AM 發表

各位哈佬~~
你好。。。:onion14:

原帖由 喵喵囡囡 於 2008-5-28 09:45 AM 發表

真係???我又好想見識下喔~~~

等我学下都好喔!!
哈。。哈。。你想学。。咁你就要做三小阿嫂架喇。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 *柳飄飄* 於 2008-5-28 11:29 AM 發表

各位哈佬~~
哦。。。新人。。你好喎。。。
我今日第一次嚟吹水區咋...請大家多多指教!

你哋家陣傾緊咩呀?

回復 #3305 *柳飄飄* 的帖子

你好~~
他们讲着无聊东西:onion14:
不用理的啦
原帖由 *柳飄飄* 於 2008-5-28 12:00 PM 發表
我今日第一次嚟吹水區咋...請大家多多指教!

你哋家陣傾緊咩呀?
自由发挥架。。你想讲咩就讲喇。。我可以陪你吹水。。
原帖由 huey23 於 2008-5-28 12:05 PM 發表
你好~~
他们讲着无聊东西:onion14:
不用理的啦
哦。。阿嫂。。咁早啊。。没开msn啊。。。

回復 #3307 wk.hoo 的帖子

今天不用作阿??

回復 #3308 wk.hoo 的帖子

2叔公~~~
没拜过你添
原帖由 huey23 於 2008-5-28 12:07 PM 發表
今天不用作阿??
阿三嫂。。家阵几点了。。。蛇王的时间啊。。
原帖由 huey23 於 2008-5-28 12:09 PM 發表
2叔公~~~
没拜过你添
哈。。哈。。拉埋你落来做三伯婆。。你就知。。

回復 #3312 wk.hoo 的帖子

我才不怕:onion14:
你哋好似好熟咁嘅? 我都搭唔到咀呀...冇topic唔知傾咩好喎:014:

回復 #3313 huey23 的帖子

哈。。哈。。有阿三照住就咁巴闭喎。。