返回列表 回復 發帖
原帖由 huey23 於 2008-5-28 12:27 PM 發表
:019: 那位叔叔偷懒咯~~~
咪以为是阿嫂我就唔敢郁你。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。

回復 #3330 *柳飄飄* 的帖子

哦~~~你是哪里人???

回復 #3331 wk.hoo 的帖子

我不是gay 嘎~~你玩第2个拉
原帖由 *柳飄飄* 於 2008-5-28 12:28 PM 發表

唔係呀...係quit咗份工咋...家陣失業中!
哦。。咁有勇气唔捞啊。。
原帖由 huey23 於 28/5/2008 12:27 發表
:019: 那位叔叔偷懒咯~~~
你叫佢做叔叔~~
不過我以前上其他forum吹水都好旺場o架...好多人返緊工都蛇到上嚟...好似冇皇管咁...幾乎多過一半工作時間都同我哋吹水嘅
係呢...點解呢度咁靜局o架?
吹水post分開咁多個嘅?
原帖由 huey23 於 2008-5-28 12:31 PM 發表
我不是gay 嘎~~你玩第2个拉
哗。。讲埋D咁的野。。我唔是你个一派架。。
以前我玩開嗰啲都係每日集中開一個吹水post o架咋...每日開一個新嘅...直至有人開新post(多數00:00)就會block個舊嘅...大家就響個新post度繼續吹囉!

回復 #3335 *柳飄飄* 的帖子

他大过我
可能现在工作忙比较少人吧
嗚...俾人搶先做咗第3333帖...好唔開心呀...攞唔到獎金!

唔制呀~~
原帖由 *柳飄飄* 於 2008-5-28 12:31 PM 發表

你叫佢做叔叔~~
不過我以前上其他forum吹水都好旺場o架...好多人返緊工都蛇到上嚟...好似冇皇管咁...幾乎多過一半工作時間都同我哋吹水嘅
係呢...點解呢度咁靜局o架?
吹水post分開咁多個嘅? ...
哈。。哈。这度之前都好旺架。。不过,唔知咩事一下就变成咁。。

回復 #3336 wk.hoo 的帖子

我都不是你们那派的阿
原帖由 *柳飄飄* 於 2008-5-28 12:34 PM 發表
嗚...俾人搶先做咗第3333帖...好唔開心呀...攞唔到獎金!

唔制呀~~
哈。。哈。。咁你下次就要快手啦。。
原帖由 huey23 於 2008-5-28 12:35 PM 發表
我都不是你们那派的阿
噢。。同阿三搞到咁扬都唔叫是啊。。

回復 #3342 wk.hoo 的帖子

快咩手
原帖由 huey23 於 2008-5-28 12:35 PM 發表
我都不是你们那派的阿
哈。。哈。。恭喜阿嫂。。你拿到阿大的百几万奖金啊。。