返回列表 回復 發帖

回復 #3497 小小星星 的帖子

重整要等龙头细佬回来规划啦!
兄弟幫有咩打算?? 解散?? 其他人接手??

回復 #3499 devil2007 的帖子

暂时由我代管, 等龙头细佬回来重整!
好﹐好..... 加油﹗:onion14:

回復 #3501 devil2007 的帖子

一定, 我会努力加油!
足球贴士仲有没啊?

回復 #3503 lyanbebe 的帖子

希望你体谅, 负责人很忙, 会尽量抽时间帖上, 如果有一定通知!
原帖由 cck_my 於 2008/4/25 03:03 PM 發表
希望你体谅, 负责人很忙, 会尽量抽时间帖上, 如果有一定通知!
朋友救命个腦中左追蟲洗左但好慢,,, 超慢Call你短信要四分鐘先开到好煩:onion03: :onion03: 無辦法你可以教我嗎?:019: :019:
原帖由 kakaka1668888 於 2008-4-26 06:36 AM 發表

朋友救命个腦中左追蟲洗左但好慢,,, 超慢Call你短信要四分鐘先开到好煩:onion03: :onion03: 無辦法你可以教我嗎?:019: :019: ...
再洗清D你个腦, 因为仲有病毒拖慢你个腦!
倒数3!*
*倒数到500总人数兄弟帮!

回復 #3508 cammy8080 的帖子

唔怪你, 要多休息养好个病, 希望你早日康复, 身体健康!
原帖由 cck_my 於 2008/4/26 08:20 AM 發表
唔怪你, 要多休息养好个病, 希望你早日康复, 身体健康!
我試下減小小:019: :019:
原帖由 cammy8080 於 2008/4/26 07:57 AM 發表
HI~!各住~!因為身體差要休息好耐都無上嚟嘞~!我見今日無咁累就上嚟8下,五個月前個胃痛到痴肺,食極藥都痛,整整下就成個身都痛,連呼吸都痛,3月頭就check到有急性肝炎,依家好D嘞!有成兩個星期無痛過,做過哂電腦掃瞄但醫 ...
比心機養好身體 我想你D兄弟冇共小氣.是嗎CCk...my

2008-4-26星期六~~足球貼士~

【兄弟帮】2011年兄弟帮吹水区
原帖由 cammy8080 於 2008-4-26 15:57 發表
HI~!各住~!因為身體差要休息好耐都無上嚟嘞~!我見今日無咁累就上嚟8下,五個月前個胃痛到痴肺,食極藥都痛,整整下就成個身都痛,連呼吸都痛,3月頭就check到有急性肝炎,依家好D嘞!有成兩個星期無痛過,做過哂電腦掃瞄但醫 ...
身體要緊呀!要多啲休息,先有精神架!祝你早日康復!
【兄弟帮】2011年兄弟帮吹水区